Ünlü televizyoncu cezaevindeki Deniz Seki ile baş başa görüştü: Artık beste yapabilecek

Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya, cezaevinde bulunan ünlü şarkıcı ile özel bir söyleşi yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü televizyoncu cezaevindeki Deniz Seki ile baş başa görüştü: Artık beste yapabilecek

Beyaz TV'de "Uyan Türkiyem" programının sunucusu Tahir Sarıkaya, cezaevinde tutuklu bulunan şarkıcı Deniz Seki ile yüz yüze görüşüp izlenimlerini Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu'na aktardı.



Söyleşiyi bugünkü köşe yazısına taşıyan Eyüboğlu, Sarıkaya'nın Adalet Bakanlığı yetkililerinden Deniz Seki’ye dair aldığı özel bir bilgiyi anlattığını belirtti.



Yazısında, “Şayet Anayasa Mahkemesi (AYM), Seki’nin yeniden yargılanmasına karar vermez ya da Cumhurbaşkanı yetkisini kullanıp affetmezse onu, 5 Haziran 2018 günü çıkacak hapisten Deniz Seki" diyen Eyüboğlu, "Allah kurtarsın demekten başka bir şey gelmiyor elden..." ifadelerini kullandı.



Tahir Sarıkaya'nın görüşme için Adalet Bakanlığı'ndan özel izin aldığını ve Seki'yle bir saat karşılıklı yüz yüze görüştüğünü  aktaran Eyüboğlu, Seki'nin Sarıkaya'ya; "Nişanlım bile bugüne kadar benimle böyle yüz yüze görüşemedi" dediğini yazdı.



Ali Eyüboğlu ayrıca, Deniz Seki'nin cezaevinde beste yapamama sorununu daha önceki köşe yazısında gündeme getirmesinin ardından, Tahir Sarıkaya'nın dün kendisine aktardığı bilgiye göre; Adalet Bakanlığı'nın, Cezaevleri Genel Müdürlüğü’ne talimat vererek Seki’nin beste yapabilmesi için ortam hazırlanmasını istediğini ve cezaevi yönetiminin de kütüphanenin içinde boş bir odayı Deniz Seki’ye tahsis ettiğini belirtti.



İşte, Eyüboğlu'nun o yazısı:


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin