Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı 'Hayatımın en mutlu anlarından' diyerek paylaştı, sosyal medyadan beğeni yağdı. İlber Ortaylı'nın mutlu günü

Prof. Dr. lber Ortaylı, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, ikinci kez dede olduğunu duyurdu. Ünlü tarihçinin, 'Hayatımın en mutlu anlarından' diyerek yaptığı paylaşıma, beğeni ve yorum yağdı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı 'Hayatımın en mutlu anlarından' diyerek paylaştı, sosyal medyadan beğeni yağdı. İlber Ortaylı'nın mutlu günü

Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, sosyal medya hesabından müjdeli haberi duyurdu. Ortaylı ikinci kez dede oldu.

Sosyal medyayı aktif kullanan İlber Ortaylı, Instagram hesabından mutlu bir haber duyurdu. İlber Ortaylı'nın kızı Tuna Ortaylı Kazıcı ikinci kez anne oldu.

Kızı ve torunlarıyla çektirdiği fotoğrafı yayınlayan ünlü isim, mutlu haberi şu sözlerle duyurdu: "Hayatımın en mutlu anlarından biri. Sevgili kızım Tuna ve Sertaç bana bir de kız torun gösterdiler. Defne'nin mutlu bir zamanda ama her şeyden önce güvenli bir ülkede büyümesini ve yaşlanmasını diliyorum. Diğer torunum Deniz Ali de böylelikle çok istediği bir kız kardeşe sahip oldu. Güzel günlerde hep birlikte olmaları dileğiyle."

İlber Ortaylı'nın bu gönderisi birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlber Ortaylı (@ilberortayli)'in paylaştığı bir gönderi

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Bazı sosyal medya kullanıcısının yorumları ise sosyal medyada gündem oldu. İşte o yorumlar;
"Düşünsene deden İlber Ortaylı, olmadı başaramadık"
"Keşke benim dedem de İlber Ortaylı olsa"
"O herkesin dedesi"

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin