Ünlü sunucunun eşinden coronavirüs açıklaması

teve2 kanalında Çok Gezenti programını sunan ve coronavirüs testi pozitif çıkan sunucu Burak Akkul'un eşi Seda Akkul, sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü sunucunun eşinden coronavirüs açıklaması


reve2'de yayınlanan Çok Gezenti programının sunucusu Burak Akkul'a yapılan coronavirüs testinin pozitif çıktığı belirtilmişti.

Burak Akkul'un eşi Seda Akkul, ünlü sunucunun sağlık durumuyla ilgili sosyal medyadan şu açıklamalarda bulundu ve bir video paylaştı. İşte o açıklamalar:

"Burak dinleniyor ve ateşi kontrol altında. Öksürük devam ediyor. Yorumların hepsini okuyamadım ancak kısaca cevaplamak isterim ki; Londra’dan İstanbul’a geldik ve hemen evimize en yakın özel hastaneye gidip kontrol yaptırdık. Hastaneden evimize geri gönderildik ve iki gün boyunca kimse ile temas kurmadan izole şekilde evimizde bekledik. Ateş yükselmesi ve artan öksürük ile yine aynı hastaneye başvurduk ve oradan şu an bulunduğu hastaneye gitmemiz gerektiği söylendi."

"Burak gözlem altına alındı, ben eve dönüp yine kimse ile temas kurmadan izole şekilde bekledim. Bende semptom yok, Burak’ta yüksek ateş ve öksürük olarak ortaya çıktı semptomlar, şimdi daha iyi ve iyileşip yanıma döneceğine inancım tam. İyi dilekleriniz için çok teşekkürler."

"Mesajlara dönemiyoruz malumunuz. Burak ile hastanede gayet iyi şekilde ilgileniliyor. Ondan gelecek iyi haberleri paylaşacağım buradan ancak telefonlara bakamıyor. Tabii mesajlara da. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederiz."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin