Ünlü sunucudan kötü haber: '5 gündür karantinada tedavi görüyorum'

Çok Gezenti programının sunucusu Burak Akkul, kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı video ile Coronavirus nedeniyle Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi'nde karantina altında tutulduğunu açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü sunucudan kötü haber: '5 gündür karantinada tedavi görüyorum'

Çok Gezenti programının sunucusu Burak Akkul, 5 gündür Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde karantina altında tutulduğunu ve tedavi gördüğünü açıkladı. Burak Akkul, kendisine sonuç bilgisi verilmediğini ileri sürdü.

teve2 kanalında Çok Gezenti isimli programı yapan Burak Akkul, hastane odasından bir video paylaşarak yetkililerden yardım istedi. Akkul, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 5 gündür karantinada tutulduğunu ve tedavi gördüğünü aktardı.

Coronavirus tedavisi konusunda kendisine açıklama yapılmadığını belirten Burak Akkul, "Çok Gezenti gibi bir işi yapmanın getirisi belki. 5 gün oldu Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Corona şüphesiyle karantinadayım ve tedavi görüyorum. Bence Corona pozitif tedavi görüyorum. Ama şöyle bir şey var; maalesef 96 saat oldu ama eşime de bana da bunun sonucunu söylemiyorlar. Sizen rica bunu yaymanız. Bakanlıktan rica ediyorum. Bize sonucu söylemeleri lazım. Çok üzülüyoruz, çok acı çekiyoruz" dedi.

Burak Akkul kimdir?

Seda Akkul ile evli olan 1972 Kırklareli doğumlu olan Burak Akkul, program sunucusu ve mizah yazarıdır. Aynı zamanda Teve2 ekranlarında yayınlanan Çok Gezenti isimli program’da ülkeleri seyahat etmekte ve hangi otel daha iyi, ne nerede yenir gibi bir çok sorunun cevabını vermektedir.

Lise döneminde karikatürist Erdil Yaşaroğlu ile sıra arkadaşı olduğunu belirten Burak Akkul Komikaze’nin isim babasıdır. Ayrıca Çılgın Bediş’in bir kaç sezon yazarlığını, ayrıca Pilastip Show, Beyaz Show, Okan Bayülgen, Cem Özer, Metin Uca ve Mesut Yar’ın sundukları şov programlarının metin yazarlığını yapmıştır.

20 yılın üzerinde bu sektörde yer almaktadır. Eşi Seda Akkul Çok Gezenti programının hem kameramanlığını hemde seyahat ve hayat arkadaşlığını sürdürmektedir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin