Ünlü sunucu İkbal Gürpınar'dan flaş haber!

Babasını Coronavirus'ten kaybettikten sonra kendi de Covid-19'a yakalanan ünlü sunucu İkbal Gürpınar'ın sağlık durumuyla ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte sunucu İkbal Gürpınar'ın son durumu...

Google Haberlere Abone ol
Ünlü sunucu İkbal Gürpınar'dan flaş haber!

Ünlü sunucu İkbal Gürpınar, Coronavirus nedeniyle yoğun bakıma alınmıştı. Babası ve eniştesini geçtiğimiz günlerde kaybeden Gürpınar'ın annesi de yoğun bakımdayıd... Ünlü sunucunun son durumunu oğlu Alper Gürpınar sevenleriyle paylaştı.

Dün sunucu İkbal Gürpınar'ın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, "Oğlu Alper olarak annemin sayfasından yazıyorum. Annem İkbal Gürpınar, corona sebebiyle yoğun bakımda tedavi görmektedir. Dualarınızı bekleriz" mesajı paylaşıldı.

'ANNEMİN DURUMU İYİYE GİDİYOR'

Alper Gürpınar, bugün annesinin sağlık durumu hakkında yeni bilgi verdi. İlkbal Gürpınar'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 'Oğlu Alper Gürpınar olarak, annemin sayfasından siz sevenlerini bilgilendirmek istedim. Annem İkbal Gürpınar’ın durumu daha iyiye gitmektedir. Önlem amacıyla yoğun bakımda tedavisine devam edilmektedir. Güzel dualarınız için çok teşekkür ederiz' mesajı paylaşıldı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin