Ünlü sunucu efsane dizinin başrolünde oynamayı reddetmiş!

Kurtlar Vadisi'ndeki Elif rolü ilk olarak ekranların ünlü sunucusuna teklif edilmiş.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü sunucu efsane dizinin başrolünde oynamayı reddetmiş!

tv 8 ekranlarında yayınlanan 'Anlatacaklarım Var' programını sunan deneyimli sunucu Oylum Talu geçtiğimiz günlerde programında Kurtlar Vadisi'nin ilk senaristlerinden Bahadır Özdenir'i ağırladı.



Talu, programında dizide Özgü Namal tarafından canlandırılan Elif karakterinin ilk olarak kendisine teklif edildiğini ve teklifi reddettiğini açıklamıştı. 



Ünlü sunucu daha sonra konul olduğu 'Musut Yar'la Burada Laf Çok' programında ise bu kararından pişman olduğunu söylemişti.



Mesut Yar bu olayı bugünkü köşesine taşıdı:



Önceki günlerde Bahadır Özdener (‘Kurtlar Vadisi’nin yaratıcılarından) tv8’de Oylum Talu’nun programında meseleyi açmasaydı hiç haberimiz olmayacaktı... “Kurtlar Vadisi”nin efsaneye dönüştüğü yıllarda Polat Alemdar’ın büyük sevdası Elif karakterini oynaması için ilk Oylum’a teklif götürülmüş... O dönemde hararetli bir gazeteci olan Oylum teklifi reddedince rol Özgü Namal’da kalmış. Oylum önceki gün katıldığı “Burada Laf Çok” (CNN Türk) programında bu tercihi yüzünden çok pişman olduğunu itiraf etti... Ben de doğal olarak “Tamam efsane bir işi kaçırmışsın ama en azından diziden ölmeden çıkamayacağın için kendini şanslı da sayabilirsin” diyerek bir şekilde teskin etmeye çalıştım... Şaka bir yana, bazen bazı tercihlerimizin nereye kadar uzanabileceğini kestirmemiz çok güç. Oylum iyi bir rolü kaçırdı ama iyi bir sunucu olarak ekran tarihine bir şekilde geçti yine. Ne mutlu...



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin