Ünlü spiker 2,5 yıl sonra kızına kavuştu!

Spiker Kübra Eken, gazeteci eşinin darp etmesi sonucunda beyin kanaması geçirip felç olmuştu.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü spiker 2,5 yıl sonra kızına kavuştu!

Spiker Kübra Eken, gazeteci eşinin darp etmesi sonucunda beyin kanaması geçirip felç olmuştu. Bu olay nedeniyle gazeteci olana eşi 1 yıl 15 gün hapis cezası aldı. Ancak Bülent Eken, 6 yaşındaki kızını velayetinin bulunduğu anneannesinden alıp 2.5 yıldır kaçırıyordu. Kübra Eken ve annesi Nuran Yelkenci dedektif gibi çalışıp minik kızı buldu. Anne ile kızı 2,5 yıl sonra kavuştu.



Haber spikeri Kübra Eken eşi Neptün Bülent Eken'in darp etmesi sonucunda beyin kanaması geçirip felç olmuştu.



Eşi Kübra Eken’le boşanma davası halen devam eden Neptün Bülent Eken, 2 Temmuz 2017’de kayınvalidesine giderek kızını bir günlüğüne yanına aldı.



Velayeti anneannesinde olan kızını 15 günde bir görme hakkı olan Neptün Bülent Eken, o günden sonra kayıplara karıştı. Kübra Eken ve ailesi ne yaptıysa minik kızı bulamadı.



Ancak bu yıl okul çağı gelmişti. Velisi olarak görüldüğü için Nuran Yelkenci aramalarına bu yolla devam etti. Minik kızın Ataşehir’deki bir kolejde kayıtlı öğrenci olduğunu öğrendi.



Hürriyet'ten Aziz Özen'in haberine göre; velayeti kendilerinde olduğu için sabah saatlerinde kızları Kübra’yı da yanlarına alıp harekete geçen Yelkenci ailesi, polis eşliğinde okula giderek okul yönetimine kızlarını almak istediklerini söyledi.



Okul yönetimi ve Yelkenci ailesinin avukatları uzun süre görüştükten sonra, küçük kız annesine teslim edildi. Bu sırada okulda görevli pedagog ve sınıf öğretmeni de annesiyle birlikte gideceğini ona anlattı.



Küçük kız ilk olarak okul pedagogu ve sınıf öğretmeni eşliğinde Ataşehir Çocuk Büro Amirliği’ne götürüldü.



Öğretmenleri burada da öğrencilerine destek oldu.



Çocuk Büro Amirliği’ndeki işlemlerin ardından minik kız anneannesi Nuran Yelkenci ve dedesi Ömer Yelkenci’ye teslim edildi.



Kübra Ekinci ise kızının gelmesini otomobilde gözyaşları içinde bekledi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin