Ünlü senarist karakolluk oldu!

Süper Baba, İkinci Bahar, Aliye'nin senaristi Güliz Kucur komşularıyla karakolluk oldu.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü senarist karakolluk oldu!

Süper Baba, İkinci Bahar, Aliye gibi izlenme rekorları kıran dizilerin senaristi Güliz Kucur’un, Kuşadası’ndaki 3 komşusu ile yaşadığı sorunlar karakola taşındı. Komşuları, “Tehlike altındayız. Ne yapacağı belli değil” dedi.



Yeniasır'ın haberine göre; Türkiye'deki reyting rekorları kıran 'Süper Baba', 'İkinci Bahar', 'Aliye', 'Deli Yürek', 'Yabancı Damat' gibi birçok dizinin senaristi Güliz Kucur, Kuşadası'ndaki 3 komşusuyla karakolluk oldu. İsmet-Hülya Yalçın çifti, "Huzurumuz kalmadı. Davacı olacağız" diyerek Güliz Kucur'dan şikayetçi oldu.



Güliz Kucur'un babasıyla aynı sitede komşu olduklarını söyleyen İsmet Yalçın, "Ailesinin bir sorunu vardı, komşu olarak yardımcı oldum. Ardından ailece görüşmeye başladık. Daha sonra abuk subuk şeyler söyledi. Eşimle birlikte görüşmeme kararı verdik. Ne olduysa ondan sonra oldu" dedi.



'Tedavi görmesi gerek'



Senaristin tedavi görmesi gerektiğini belirten İsmet Yalçın, "Hastanede psikiyatri servisine gitti. Doktor imza karşılığı bıraktı. Büyük sorunları var, tedavi olması lazım. Misafirlerimiz geliyor, onları bile rahatsız ediyor. Perişan olduk, huzurumuz kalmadı. Benden de şikayetçi olmuş. Neymiş, taciz ediyormuşum. Böyle şey olur mu? Ben ailemle yaşayan birisiyim. Hayatı bize dar etti. Karakolda şikayetçi oldum. Bayramdan sonra dava açacağım" diye konuştu. İsmet Yalçın, "Benimle birlikte üç aile daha dava açacak. Polisler bile bıktı. Bir gün evinde bir olay yaşadı, misafirleriyle karakola götürdük. Orayı da birbirine kattı. Tehlike altındayız, ne yapacağı belli değil" dedi.



İntihar girişiminde bulunmuştu



Güliz Kucur 2015 yılında; Şişli Bomonti’deki bir rezidansta köpeği Zanzi ile birlikte yaşadığı dairesinin penceresine çıkıp intihar girişiminde bulunmuştu. Polisin ikna edemediği senaristi temizlik görevlileri kurtarmıştı.



Güliz Kucur daha sonra intihar girişiminde bulunduğunu inkar ederek şu açıklamayı yapmıştı:



"Olayın gerçekle ilgisi yoktur, İyiyim hayattayım. Konuyla ilgili hukuki süreç başlamıştır."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin