Ünlü şefin eşi açıkladı: Aldatıldım, boşanıyoruz!

Somer Sivrioğlu'nun eşi, boşanacaklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü şefin eşi açıkladı: Aldatıldım, boşanıyoruz!

MasterChef Türkiye yarışmasının jüri üyesi ünlü şef Somer Sivrioğlu'nun yurt dışında yaşayan eşini program editörlerinden biriyle aldattığı yönündeki haberler doğru çıktı. Sivrioğlu'nun açıklama yapan eşi, iddiaları kabul ederek boşanacaklarını söyledi.



MasterChef programının jüri üyesi Somer Sivrioğlu'nun yurt dışında yaşayan 18 senelik eşi Aslı Sivrioğlu'nu programın editörlerinden biriyle aldattığı ortaya çıktı. Ünlü şefin açıklama yapan eşi, aldatma haberlerini doğruladı.



Ünlü şefin eşi açıkladı: Aldatıldım, boşanıyoruz!



Aldatma iddiaları doğru çıktı



TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye isimli yemek yarışması programında jüri olarak adını duyuran şef Somer Sivrioğlu, yurt dışında ikamet eden 18 senelik eşi Aslı Sivrioğlu ile boşanıyor. Aslı Sivrioğlu, dün Instagram hesabından açıklama yaparak basında çıkan aldatma iddialarının doğru olduğunu ve boşanma işlemlerini başlattıklarını duyurdu.



'18 yıllık evliliğimizi bitiriyoruz'



Konu hakkında açıklama yapan Aslı Sivrioğlu, şunları söyledi:



"Medyada çıkan haberler doğrultusunda telefonum susmadı. Üzülerek söylemeliyim ki 18 yıldır birlikte olduğum Somer Sivrioğlu'yla olan evliliğimizi çıkan haberlerdeki konu yüzünden bitirme kararı aldık. Zor günler geçiriyorum. Ailem, çocuklarım ve iş hayatımın etkilenmemesi için çabalıyorum. İki pırlanta evladımızın bu süreçte olumsuz etkilenmemesi için herkesten saygı istiyorum. Bu süreçte Avustralya'daki ve Türkiye'deki avukatlarım gerekli açıklamaları şahsım adına yapacaktır."



Ünlü şefin eşi açıkladı: Aldatıldım, boşanıyoruz! - Resim : 2



Yeni sevgilisiyle görüntüleri ortaya çıktı



Ünlü şef Somer Sivrioğlu'nun MasterChef'in çekimlerinde tanıştığı bir kadınla yaklaşık 4 aydır aşk yaşadığı ortaya çıktı. İkilinin aynı yarışmada jürilik yapan Hazer Amani'nin mekanında sarmaş dolaş fotoğrafları ortaya çıktı.



Tadım yapmaya gitti



Somer Sivrioğlu ise aldatma haberlerine sessiz kalarak sosyal medya hesabından dün akşam bir arkadaşının lokantasında yemek tadımı yaptığı anları paylaştı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin