Ünlü şarkıcının cenazesi bugün!

“Binnaz” şarkısıyla bir döneme damgasını vuran Ciguli, önceki akşam hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü şarkıcının cenazesi bugün!



Seslendirdiği “Binnaz” şarkısı ve akordeon şovlarıyla 90’lı yıllarda müzik dünyasında fırtınalar estiren Ciguli, yattığı ameliyat masasından kalkamadı. Bulgaristan’da yaşayan ve daha önce kalp ameliyatları geçiren şarkıcı, düzenli olarak kan sulandırıcı ilaçlar kullanıyordu. Ancak ses tellerinden de tedavi görmeye başlayınca o ilaçları bıraktı. Son dönemde kalbiyle ilgili sorunları yeniden baş gösteren Ciguli, önceki sabah eşiyle beraber Sofya’daki bir hastaneye gitti. Kalp kapakçığında kireçlenme tespit edilince, doktoru Ciguli’yi acilen ameliyata aldı. İddiaya göre Ciguli, ameliyat sırasında ciğerlerinde yaşanan sorun nedeniyle narkozdan çıkamadı ve saat 21.00 sularında hayata veda etti.



3 kez “öldü” denmişti



Sosyal medyada daha önce birkaç kez “Ciguli öldü” söylentileri yayılmış ve sonradan bu haberlerin asılsız olduğu ortaya çıkmıştı. Ciguli’nin ölüm haberini dün Twitter’da Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay duyurdu. Akay, şu tweet’i attı: “Sosyal medyada daha önce üç kez Ciguli’yi öldürdükleri için önce inanmadım. Üç ayrı menajerden aldığım haber ne yazık ki doğru. Ciguli dün saat 21.00 sularında yaşama veda etmiş. Sofya’daki bir hastanede ameliyata alınmış, ancak ciğerlerinde yaşanan sorun nedeniyle aldığı narkozdan uyanamayarak yaşamını kaybetmiş. Kederli ailesinin başı sağ olsun.”



CENAZE BUGÜN



Ölüm haberini aldığında büyük şok yaşayan Ciguli’nin eşi Ayten Hanım, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı: “Hastanede önemli bir şey olmadığını söylemişlerdi. Eve dönecektik. Öldüğüne inanamıyorum. Ben ve çocuklarım bu acıya nasıl dayanacağız? Daha yapacağımız çok şey vardı. Ateş düştüğü yeri yakar, onu çok özleyeceğim.” Ciguli’nin cenazesi, bugün Bulgaristan’ın Hasköy şehrinde toprağa verilecek.



Haberin devamını okumak için tıklayın...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin