Ünlü şarkıcıdan şaşırtan vasiyet açıklaması!

Hakan Peker, vasiyetini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü şarkıcıdan şaşırtan vasiyet açıklaması!

Bir döneme şarkıları ve danslarıyla damga vuran Türk Pop Müziği'nin önemli isimlerinden Hakan Peker, vasiyetini açıkladı.



Türk popunun yaşayan efsanesi Hakan Peker, samimi açıklamalarda bulundu. "Müziği bırakınca unutulmaktan korkuyor musunuz?" sorusuna Peker, "Ben unutulma hakkımı kullanmak istiyorum. Hatta ben öldükten sonra bütün şarkılarımı silsinler" dedi.



'Bir daha albüm çıkarmayacağım'



Yeni albümü hakkında konuşan ünlü sanatçı, iki yıl sonra müziği bırakacağını söyledi. 2019'da çıkacak yeni albümünde bulunan bütün şarkılarına klip çekmek isteyen Hakan Peker, konserlerden sonra bir daha albüm çıkarmayacağını söyledi.



'Bana göre her şeyin sonu var'



17 tane albüm yaptığını söyleyen Peker, "Müziği güzel yerde noktalamak istedim. Ölene kadar müzik yapayım, sahnede öleyim gibi düşüncelerim yok. Bana göre her şeyin bir sonu var, kendinizi de zaman ayırmanız gerekiyor" açıklamasında bulundu.



'Ben öldükten sonra tüm şarkılarımı silsinler'



Peker açıklamasına şu şekilde devam etti: Ben öldükten sonra Hakan Peker'i anma gecesi istemem. Böyle bir şey yaparlarsa ileride müdahale et."



'Ajda abla kontratı yukarısıyla yaptı herhalde'



Ajda Pekkan'ın 20 yıllık albüm anlaşması imzalamasına ünlü popçu gülerek "Ajda abla kontratı yukarısıyla yaptı herhalde" diyerek esprili bir cevap verdi. Peker, "Allah uzun ömür versin inşallah 20 yıl daha yaşar, güzel ne diyeyim cevabıyla" röportajı noktaladı.



Hakan Peker'in bu açıklamalarına program sunucuları, ünlü sanatçının yaşanan bazı tatsızlıklardan dolayı kırgın olduğu yorumunu yaptı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin