Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık konserini yarıda bıraktı! 'Güvenliğimden endişe ettim'

Son dönemde müzik sektöründe adından en çok söz ettiren isimlerden olan Zeynep Bastık, dün akşam Mersin'de verdiği konserini yarıda kesti. Yaşadıklarını sosyal medya hesabından anlatan ünlü şarkıcı, "Yaralanmaktan korktuğum ve güvenliğimden endişe ettiğim için konseri bitirmek zorunda kaldım" dedi. İşte Zeynep Bastık konserinde yaşananlar...

Google Haberlere Abone ol
Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık konserini yarıda bıraktı! 'Güvenliğimden endişe ettim'

Zeynep Bastık, Mersin konserinde meydana gelen tatsız bir olayla gündem oldu. 29 yaşındaki popçu, daha önce meslektaşı Ece Seçkin'in konserde yüzüne telefon atılmasına benzer bir hareketle karşı karşıya kaldı. Tüm ikazlarına rağmen söz konusu durum devam edince konseri son üç şarkı kala bitirme kararı alan Zeynep Bastık, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla isyan etti.

'ÖZÜR DİLERİM'

"Dün akşamki konserlerimiz harika başlayıp, belli bir yere kadar da harika devam etti. Fakat gece daha sonra, ikazlarıma rağmen seyircilerin arasından suratıma tutulan oyuncak lazerle başlayıp, yine suratımı sıyıran ve ciddi yaralanmadan kıl payı kurtulduğum, sahneye atılan şu şişesiyle devam etti. Açıkçası yaralanmaktan korktuğum için ve güvenliğimden endişe ettiğim için konseri son üç şarkı kala bitirmek zorunda kaldım. Bazı kendini bilmezler yüzünden gelen onca kişiye bunu yaşattığım için özür dilerim."

'AKLIM ALMIYOR!'

Zeynep Bastık, "Gençlerin bu 'challange' adı altında eğlenceye döndürdükleri korkunç konser ritüelleri bizim için ciddi tehlike oluşturuyor artık. Bunu hangi duyguyla neden yapıyorsunuz? Aklım almıyor. Bu bir sevgi gösterisi mi? 'Sahneden in' deme şekli mi? Bizi stres topu olarak mı görüyor bazıları? Kafamda bir sürü soru. Çözümü nedir, bilmiyorum. Tekrardan tüm sevenlerimden özür diliyorum. Dün de söylediğim gibi daha makul zamanlarda ve şartlarda görüşmek üzere. Sizi çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık konserini yarıda bıraktı! 'Güvenliğimden endişe ettim'

'KOLUMU KALDIRMASAYDIM GÖZÜM ÇIKMIŞTI'

Ece Seçkin, geçtiğimiz Ağustos ayında Bursa konserinde TikTok’ta başlatılan bir akımın kurbanı olmuştu. Konseri durduran şarkıcı, çok sinirlenmiş ve "Ne oluyor? Buna değer mi bu kadar adam burada eğleniyoruz sahneye telefon fırlatıp kulağımı delmenize değer mi? İki tane TikTok videosu için" demişti.

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık konserini yarıda bıraktı! 'Güvenliğimden endişe ettim' - Resim : 2

Ünlü popçu, moraran boynunun görüntüsünü paylaşarak tepkisini şu mesajla göstermişti:

"Bu kadar çok eğlendiği için sahneye telefonunu fırlatan arkadaşım mesajım sana; değer mi? Sahneye fırlatılan telefonla ilk kim video çekti bilmiyorum ama TikTok uğruna gerçekten berbat bir akım başlatılmış. Konserde zaten onca polis, zabıta ve kişisel önlemlerimizle korunuyoruz. Hiçkimse sizin 10 metreden hızla fırlattığınız telefonlarınızdan hızlı değil diye düşünüyorum. Eğer bu akşam o refleksle sağ kolumu kaldırmasaydım gözüm çıkmıştı."

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık konserini yarıda bıraktı! 'Güvenliğimden endişe ettim' - Resim : 3

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin