Ünlü şarkıcı Umut Akyürek kızı Melek Bal ile birlikte depreme yakalandı

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7 şiddetinde meydana gelen depremin ardından 10 il etkilendi. Adana'da kızı Melek Bal ile depreme yakalanan Umut Akyürek, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla "kader" vurgusu yaptı. Akyürek, paylaşımı ile dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü şarkıcı Umut Akyürek kızı Melek Bal ile birlikte depreme yakalandı

İlk olarak 7,7 şiddetinde meydana gelen Kahramanmaraş'taki depremin ardından Elbistan'da 7,5'lik bir sarsıntı daha gerçekleşti. Şiddetli iki depremin ardından 10 ili etkileyen deprem ile birlikte yıkımlar gerçekleşti. Enkaz altında kalan vatandaşlar için ise herkes seferber oldu ve araba kurtarma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ünlü şarkıcı Umut Akyürek kızı Melek Bal ile birlikte depreme yakalandı

Deprem anında kızı Melek Bal ile Adana'da olan Umut Akyürek yaşadığı tesadüfü ise sosyal medya hesabından anlattı. Farklı senelerde '6 Şubat'ta hep Adana'da olduğuna vurgu yapan Umut Akyürek 'Kader' demişti. Paylaşımından birkaç saat sonra depreme yakalandı. Akyürek, yaşadıkları korkuyu şu sözlerle anlattı:

"Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, enkaz altında bekleyen vatandaşlarımıza tez zamanda selamet diliyorum.

Bizler iyiyiz şükür, çok uzun sürdü hiç bitmeyecek gibiydi... Dün uçuşumuz iptal olunca Melek Bal çok üzülmüş kedilerinden bir haftadır ayrı kaldığı için artık sabrı taşmıştı. Ona kaderi an be an anlatmaya çalışmıştım. Bu yemeği burada yemek nasibimizmiş, bu gece burada uyumak nasibimizmiş diye. Tabi Z kuşağı ergenlere kader olgusunu anlatmak kolay iş değil... Ama yaşadığımız korkunç depremle kaderin ne olduğunu öyle bir anladı ki unutması mümkün değil."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin