Ünlü şarkıcı Tanju Okan'ın oğlu Tansu Okan'dan acı haber... Kanser tedavisi gören Tansu Okan hayatını kaybetti

Türk müziğinin ünlü yorumcusu, Tanju Okan'ın kanser tedavisi gören oğlu Tansu Okan'dan acı haber geldi. Fıtık ameliyatı olduğu belirtilen Tansu Okan'ın, yoğun bakımdan çıktıktan sonra fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı ve burada yaşamını yitirdiği belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü şarkıcı Tanju Okan'ın oğlu Tansu Okan'dan acı haber... Kanser tedavisi gören Tansu Okan hayatını kaybetti

Türkiye'de 1970'li yıllardan itibaren pop müziğinin sembol isimleri arasında yer alan, 1996 yılında 58 yaşındayken ölen müzisyen ve oyuncu Tanju Okan'ın tek çocuğu olan Tansu Okan hayatını kaybetti.

Haberi, menajer arkadaşı Aslı Yörükoğlu, Facebook'taki kişisel hesabında duyurdu.

Yörükoğlu, "Hepimizin hayran olduğu Tanju Okan'ın oğlu sevgili arkadaşımız Tansu Okan vefat etti" dedi.

Fıtık ameliyatı olduğu belirtilen Tansu Okan'ın, yoğun bakımdan çıktıktan sonra fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı ve burada yaşamını yitirdiği belirtildi.

RÖPORTAJINDA BABASININ HASTALIĞINA YER VERMİŞTİ

Önce siroz olan ardından kangren nedeniyle sol bacağı kesilen Tanju Okan’ın hastalığı sırasında hep yanında olan Tansu Okan, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Çok özlemişiz birbirimizi. Bacağı kesilmişti ve devamlı ağrı yapıyordu. Hayranları dahil herkes masaj yapmak için kuyruğa girmişti. O benim yapmamı istiyordu."

"Yorgunluktan bayılıyordum o hala benim yapmamı istiyordu. Meğerse birbirimize çok düşkünmüşüz de bunun farkında değilmişiz. Uzak olunca kızgınlıklar daha çok ortaya çıkıyor sevgiyi görememişiz. İyi ki gitmişim, iyi ki o 1,5 seneyi beraber geçirmişiz”

Tanju Okan'ın oğlu Tansu Okan son yolculuğuna uğurlandı

Türk müziğinin sevilen isimlerinden Tanju Okan'ın oğlu Tansu Okan, Üsküdar Şehitlik Camii'ndeki törenin ardından yolculuğuna uğurlandı.

Müzisyen ve oyuncu Tanju Okan'ın oğlu Tansu Okan bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Tedavi gördüğü hastanede fenalaşan Tansu Okan, dün hayatını kaybetti. Okan, için Üsküdar Karacaahmet Şehitlik Camii'nde tören düzenlendi. Törene, Tansu Okan'ın cenazesine ailesi ve yakınları katıldı. Cenazede anne Zerrin Erdoğan ile oyuncu Tuna Arman tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Tansu Okan için cenaze namazı kılındı, helallik alındı. Tansu Okan, törenin ardından Osmangazi Kurtköy mezarlığına defnedildi.

Etiketler Tanju Okan kanser vefat
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin