Ünlü şarkıcı kısırlaştırma ameliyatı olduğunu itiraf etti! Rafet El Roman sosyal medyada gündem oldu

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman, genç sevgilisiyle dikkat çekerken, son açıklamasıyla herkesi şoke etti. Ünlü isim kısırlaştırma ameliyatı olduğunu itiraf etti.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü şarkıcı kısırlaştırma ameliyatı olduğunu itiraf etti! Rafet El Roman sosyal medyada gündem oldu

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman, genç sevgilisiyle dikkat çekerken, son açıklamasıyla herkesi şoke etti. Ünlü isim kısırlaştırma ameliyatı olduğunu itiraf etti.

Rafet El Roman, kendisinden 20 yaş küçük Ceren Kaplakarslan ile evlenmiş ve kısa bir süre sonra olaylı bir şekilde boşanmıştı.

Rafet El Roman şimdilerde kendisinden 24 yaş küçük sevgilisi Yasemin Gergeç ile birlikte.

Genç sevgilisiyle ilgili gelen eleştirilere "Ben duygu adamıyım" diyen şarkıcı, Sabah'tan Tuba Kalçık'a önemli açıklamalarda bulundu.

Rafet El Roman, hayatı boyunca üç kadına aşık olduğunu söyleyerek, "Kime aşık olduysam, hepsiyle sonsuza kadar birlikte olacağımı düşünerek yaşadım, fakat 6 yıldan fazla sürmedi ilişkilerim" dedi.

Özel hayatına ilişkin de bir itirafta bulunan El Roman, "Artık çocuğum olmayacak" dedi ve kısırlaştırma ameliyatı olduğunu açıkladı. 

Rafet El Roman'ın iki kızı ve bir oğlu var.

Şimdilerde kendisinden 24 yaş küçük Yasemin Gergeç ile yaşadığı aşkla konuşulan Rafet El Roman, artık çocuk sahibi olamayacağını söyledi. Şarkıcı, eleştirilerin ardından Instagram hesabından paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı: "Bana 'bir daha çocuk istiyor musun?' diye soruldu. Ben de dürüstçe ve tüm samimiyetimle cevap verdim. Bizim hayatımızda hiçbir şey gizli saklı kalmaz eninde sonunda ortaya çıkar. İnsanların bunu benden duymalarını istedim. Röportajımı çok güldüm çünkü ne kediliğim kaldı ne tavşanlığım kaldı... Bazı müziksever de 'abi geçmiş olsun' yazdı. Herhalde olaya hakim değiller. "

"ARTIK ERKEKLERİN DE SORUMLULUK ALMASININ ZAMANI GELDİ"

"Bazı insanlar da tepkilerini dile getirdi normal olarak. 'Biz bunu bilmek zorunda mıyız' dediler ama ben böyle bir soru sorulduğu için cevap verdim. Yoksa 10 yıldır ben bu konuya hiç değinmedim. İnsanların bunu birebir benden duymalarını istedim. Dünyada bunu milyonlarca yaptıran insanlar var. Genelde bu yük hep kadınlara yüklenir. Şu anda sizden bir tebrik beklemiyorum ama bu sorumluluğun erkeklerin de üstlenmesinin zamanı gelmiştir diye düşünüyorum."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin