Ünlü şarkıcı Hamiyet yaşadığı büyük travmaları anlattı. Hamiyet, 'Oy Asiye Asiye' türküsünü neden söylemiyor? Şarkıcı Hamiyet babasının intihar ettiğini ve o gün yaşadıklarını açıkladı

Ünlü şarkıcı Hamiyet tv100 ekranlarında her pazar yayınlanan Barış Muslu'nun sunduğu Beyin Dedektifi programına konuk oldu. Hamiyet Beyin Dedektifi'nde samimiyetle yaşadığı en büyük travmaları anlattı. Hamiyet babasının intihar ettiğini ve o gün yaşadıklarını anlatırken duygulandı. Babasının intihar ettiği gün sahneye çıktığını belirterek, "Oy Asiye Asiye" türküsünü söyledim. O günden sonra o türküyü hiç söylemedim" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü şarkıcı Hamiyet yaşadığı büyük travmaları anlattı. Hamiyet, 'Oy Asiye Asiye' türküsünü neden söylemiyor? Şarkıcı Hamiyet babasının intihar ettiğini ve o gün yaşadıklarını açıkladı

Ünlü şarkıcı Hamiyet, Barış Muslu'nun sunduğu Beyin Dedektifi programında kendisini derinden etkileyen travmaları anlattı.

"Korkunç bir evlilikti"

Yaptığı evliliklerden söz eden Hamiyet, "2004 yılında evlilik yaptım. Çok iyi olduğum bir dönemdi. 1 çocuğum oldu, 5 sene de sürse güzel bir evliliğim oldu. Fakat sanat ve evlilik bir arada olmadı. Evlenince bir şey oluyor insanlar sizden uzaklaşıyor, sanki özgür olamlısınız gibi bir durum oluyor. Bir kızım oldu. 2009 yılında boşandı. 2011 yılında tekrar evlendim. O korkunç bir evlilikti, 10 ay sürdü. 1 yıl içinde boşandım, o evliliğinden de bir kızım oldu. Şimdi 2 kızımla yaşıyorum" dedi.

"Babam intihar ederek vefat etti"

Babasının intihar ettiğini söyleyen ünlü şarkıcı Hamiyet, "Babam intihar ederek vefat etti. Bu benim için çok büyük bir tramvadır. Yaşadığım her kötü olayın arkasına baktım. Çünkü kontrol edemiyorum, engelleyemiyorum, sonlandıramıyorum ve film gibi geri saramıyorum. Felsefik düşünmeye itiyor bu da beni. Babam intihar ettiği sırada ben sahnedeydim. Benim babamla çok sıkı fıkı bir arkadaşlık ilişkim vardı. Babam beni çok arardı. Annem de kızardı "Kocaman kadın oldu, günde 5 defa aranır mı?" derdi.

Babam da beni gizli gizli arardı. Ben sahneye çıkmıştım o gün, babam aradı, ben "Alo, alo" dememe rağmen ses vermedi. Daha sonra annemin anlattığına göre "Seni duyuyordu ama cevap veremiyordu. Seninle vedalaşacaktı" dedi. Daha sonra kardeşimi arıyor. Kardeşime, "Ben birazdan kendimi vuracağım, anneni de vuracağım. Hakkınızı helal edin, ablan sana emanet" diyor. Sahneye çıktım ve söylediğim türküyü hiç unutmuyorum "Oy Asiye Asiye" türküsünü söyledim. O günden sonra o türküyü hiç söylemedim. Ara saza geldik gözlerimi açtığımda manejerim, asistanım sahnedeydi.

Herkes o an duymuş babamın intihar ettiğini. Kulise indiğimizde menajerim bana "Baban vurulmuş" dedi. Ben de gülerek "Yok benim babam değildir" dedim. Bana sarılarak "Başın sağ olsun" diyorlar. Konu benim babam fakat ben insanlara "Üzülme, üzülme olsun" diyorum. Yol boyunca başımı cama koyup yolu seyrettim. Ben ağlayamıyorum. Eve gittiğimizde içimden anneme çok kızdım. Kavga etmişler ama o da kendince haklıdır. Kendi içimden "Çeneni tutsaydın" diyorum. Baktım annem çok kötü durumda. Sonra annem babamın yüzünü unuttu. Resimleri gösteriyorum "Hangisi baban?" diyor. Bu arada babam anneme de kurşun sıktı. Ama annemi vuramadı alkollü olduğu için. "Bu gece sana bu acıyı yaşatacağım" demiş. 2 kurşun camdan çıkmış. 3 kuşun ayırmış, 2'si anneme biri de kendisine" diyerek yaşadıklarını anlattı.

"Ben eski eşimin hayatını mahvettim"

Evlilik hayatını anlatan ünlü şarkıcı, "İlk evliliğimde severek evlendim. Daha sonra kayınvalide her evlilikte olduğu gibi benim de başıma geldi. Boşandıktan sonra daha kötüsüyle evlendiğim zaman "Al sana" gibi oldu. Kendime kızmalarım oldu. Şöyle düşünüyorsun: Bu adam seni dövmüyordu, aldatmıyordu şımarıklık ettin, keşke boşanmasaydın. Onu, kendini, çocuğunu mutuz ettin" dedim. Kendime kızmalrım başladı. Ben eski eşimin hayatını mahvettim. Türk Hava Yolları'nda çalışıyordu. İşte ayrıldı şu an Fethiye'de bir karavanda yaşıyor. O da çok kötü oldu. Çok mutlu bir evliliğim olabilirdi, orada bir pişmanlığım var" ifadelerini kullandı.

"Türkiye'nin en büyük dolandırıcısıyla evlenmişim"

2. evliliğinden canını zor kurtardığını söyleyen Hamiyet, "Çok berbat bir evlilikti, canımı zor kurtardığım bir evlilikti. Korkunç bir evlilikti. Türkiye'nin en büyük dolandırıcısıyla evlenmişim. Ben bu evlilikte şunu öğendim: Herkes her şeyi yapabilir.

Benim babam varken hayatımda kimseye ihtiyacım olmayacak kadar büyük bir sevgi, büyük bir arkadaşlık vardı. Babam ölünce de benden bir şeyler eksildi. Babamın yokluğunu da bir şekilde doldurmaya çalıştım bu evlilikle. Benim en büyük üzüntüm babamın neden intihar ettiğini bilmiyorum" dedi.

İşte o program:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin