Ünlü şarkıcı Gülşen: İmam hatipte okumuş kendisi, sapıklığı oradan geliyor. AK Partili Şamil Tayyar'dan Gülşen'e sert sözler: Bu paçoz bu sapkın zihniyet... İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Gülşen hakkında soruşturma

Sahne kıyafetleri ve dansları ile dikkat çeken Gülşen son konserlerinde LGBTi bayrağı açmıştı. Gülşen'in bir konserinde gitaristine takıldığı sözler gündeme geldi. Gülşen, "İmam hatipte okumuş kendisi, sapıklığı oradan geliyor." dedi. Gülşen'e ilk tepki AK Partili Şamil Tayyar'dan geldi. Tayyar, "Paçoz" ve "sapkın" ifadelerini kullandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının, şarkıcı Gülşen Bayraktar Çolakoğlu hakkında soruşturma başlattı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü şarkıcı Gülşen: İmam hatipte okumuş kendisi, sapıklığı oradan geliyor. AK Partili Şamil Tayyar'dan Gülşen'e sert sözler: Bu paçoz bu sapkın zihniyet... İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Gülşen hakkında soruşturma

Ünlü şarkıcı Gülşen'in, Nisan ayında verdiği bir konserde gitaristine, "İmam Hatip'te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor' diye takılması tekrar gündeme geldi.

İşte Gülşen'in o sözleri:

"PAÇOZ, SAPKIN ZİHNİYET"

Gülşen'e ilk tepki göstren isim AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar oldu. Tayyar, "Farklı fikir ve hayat tarzına tahammülsüz bu paçoz bu sapkın zihniyet, AK Parti’nin neden iktidarda kalması gerektiğini çok iyi özetliyor.

Allah bunlara fırsat vermesin" diye yazdı.

"DAVA AÇIN"

Gazeteci İbrahim Karagül de şu ifadeleri kullandı:

İmam-Hatip Lisesi mezunu olan herkes;

Şarkıcı Gülşen’e tazminat davası açabilir.

“Sapık” ifadesi ile suç alenen oluşmuştur.

Binlerce dava açın, dava yağmuruna tutun.

Bu çirkinliğe, pervasızlığa sessiz kalmayın!

Bu pis kokunun güzel ülkemize yayılmasına izin vermeyin.

 SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, şarkıcı Gülşen hakkında soruşturma başlattı.

Başsavcılık, şarkıcı Gülşen'in konser verdiği sırada sahnede imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı TCK'nin 216. maddesi kapsamında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan resen soruşturma başlatılmasına karar verdi.

Başsavcılıkça, şarkıcı Gülşen'in kolluk görevlilerince mevcutlu bir şekilde Cumhuriyet Başsavcılığında hazır edilmesi talimatı da verildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin