Ünlü şarkıcı, eşi için dua istedi

90'lı yılların popüler şarkıcılarından Elif Karlı, iki kez anjiyo olan eşi Cengiz Karlı hakkında bir açıklama yaptı. Elif Karlı, konuk olduğu programda eşi için dua istedi.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü şarkıcı, eşi için dua istedi

90'lı yıllara damga vuran şarkıcılardan Elif Karlı, eşi Cengiz Karlı'nın iki defa anjiyo geçirdiğini belirterek sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Elif Karlı ayrıca Star'da yayınlanan Alişan ile Demet Akalın'ın programında eşi Cengiz Karlı için dua istedi.

Sosyal medyadan eşiyle ilgili bir paylaşım yapan Elif Karlı, "1 aydır ilgilenip arayıp bilgisi olan arkadaş, dost ve akrabalarımız hariç DM mesajlarınıza toplu mesaj atmak istedim. Evet eşim 1 ay içerinde 2 kere anjiyografi işleminde stent taktırmıştı kalp damarlarına bu yüzden rahatsız olan böbrek enzimlerinde artış göründü ve böbrekler yeterli görev yapamadığından dolayı da akciğerde su birikmiş ve nabız düşüklüğü, halsizlikle tekrar hastaneye kaldırdık. 3 gündür tedavi sürecindeyiz. Tam bir corona belirtileriymiş ayrıca ve bir kaç kez test yapıldı ki çok şükür covid yok. Cengizciğim tedaviye cevap da veriyor enzimler düzeldi tüm değerler normale dönene kadar buradayız ve şimdi iyiyiz Allaha şükür. Doktorlarımız bir kaç gün daha sürebilir dedi. Merak eden herkese çok teşekkürler storymde bilgilendirme yapacağım ara ara" dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin