Ünlü şarkıcı belediye başkanına çıkıştı: O bir hödük ve yobaz

Eşcinsellere karşı ayrımcı olmamayı öğreten kitaplarının yasaklanmasını sağlayan Venedik'in Belediye Başkanı'na tepkiler sürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü şarkıcı belediye başkanına çıkıştı: O bir hödük ve yobaz

Venedik Belediye Başkanı Luigi Brugnaro’nun, aralarında eşcinsel evlilikten doğan ailelerin de bulunduğu toplumun her kesimine karşı ayrımcı olunmaması gerektiğini resimlerle anlatan 49 kitabı okullarda yasaklatacağını açıklaması tartışmaya yol açtı.  



Bir ailenin, ancak kadın ve erkeğin evliliğinden meydana gelebileceğini savunan Brugnaro, eşcinsel aile kavramının normalliğinin çocuklara dayatılmasının yanlış olduğunu belirtti.



ELTON JOHN’UN ÖFKESİ



Ünlü şarkıcı belediye başkanına çıkıştı: O bir hödük ve yobaz
Bunun üzerine Brugnaro’ya gösterilen reaksiyonlar sınırları aştı. Hemcinsi David Furnish ile evli olan, suni döllenme ve taşıyıcı anne yöntemiyle dünyaya gelmiş iki çocuğu bulunan Elton John, Instagram hesabından öfkesini ifade etti.



Aynı cinsiyette ebeveynleri anlatan, çocuk kitapları yazarı ve çizeri Todd Parr’ın “The Family Book (Aile Kitabı)” adlı eserinin kapağının resmini paylaşan Elton John, “Bu, Furnish-John ailesinin favori hikaye kitaplarından biridir. Tüm şekil, boyut ve renklerde aileleri kapsayan bir dünyayı anlatıyor. Ve her şeyden önce, ailenin bir sevgi meselesi olduğunu. Bizim çocuklarımız bu kitabı çok seviyor” diye yazdı.



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ





 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin