Ünlü sanatçının 'Nepal tweet'i sosyal medyada tepki topladı!

Bu kez de Nepal mesajıyla eleştiri oklarının hedefinde...

Google Haberlere Abone ol
Ünlü sanatçının 'Nepal tweet'i sosyal medyada tepki topladı!

Sanatçı Leman Sam'ın Nepal'de meydana gelen ve 2000'den fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden olan depremin ardından attığı tweet, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da tepki topladı.



Hayvanseverliğiyle bilinen Sam Twitter'da;"Nepal'de Hindu tanrıçası için yüzlerce hayvan katletmişlerdi, cezasız mı kalacaktı, bugün binlercesi öldü, tanrıçaları kabul etsin artık... Düşünmeden kızıp köpürmeye hazır olanların anladığı biçimde humanist değilim, yeni söylemiyorum bunu, her hümanistim diyene inanmayın. Kimsenin beni yargılamaya hakkı olduğunu düşünmüyorum, o kadar çok hümanist olsaydı, Dünya bu günkü gibi mi olurdu?" ifadelerini kullandı.



Ünlü şarkıcının bu mesajının ardından, sosyal medyaya tepki içerikli mesajlar düştü. Sam, daha önce Kurban Bayramı'yla ilgili attığı tweet nedeniyle eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti.



 




Nepal'de hindu tanrıçası için yüzlerce hayvan katltmişlerdi, cezasız mı kalacaktı, bugün binlercesi öldü, tanrıçaları kabul etsin artık...


— leman sam (@lsdomicim) 25 Nisan 2015



Düşünmeden kızıp köpürmeye hazır olanların anladığı biçimde humanist değilim, yeni söylemiyorum bunu, her hümanistim diyene inanmayın


— leman sam (@lsdomicim) 25 Nisan 2015



Kimsenin beni yargılamaya hakkı olduğunu düşünmüyorum, o kadar çok hümanist olsaydı, Dünya bu günkü gibi mi olurdu?


— leman sam (@lsdomicim) 25 Nisan 2015
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin