Ünlü sanatçı Nilgün Belgün'den aldatılma itirafı geldi: Gözümün önünde oldu bütün olaylar

İlk evliliğini 19 yaşında yapan usta oyuncu Nilgün Belgün, üçüncü evliliğine dair itiraflarda bulundu. Belgün eşinin kendisini arkadaşı ile aldattığını belirterek, "Üçüncü evliliğimde aldatıldım. Gözümün önünde oldu bütün olaylar. Arkadaş grubuyduk ve her yere birlikte gidip geliyorduk. Bu arkadaş grubundan biriyle beni aldattı" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü sanatçı Nilgün Belgün'den aldatılma itirafı geldi: Gözümün önünde oldu bütün olaylar

Üç kez nikah masasına oturup boşanan Nilgün Belgün, son evliliğinin ihanet yüzünden bittiğini söyledi ve telefonla bağlandığı 'teve2 Magazin Masası' canlı yayınında ihanetin detaylarını anlattı.

68 yaşındaki oyuncu, "Her eşimle aşık olarak evlendik. İlk evliliğimde birimiz 18, birimiz 20 yaşındaydık. Evlenmek için çocuktuk daha, götüremedik haklı olarak. İkincisinde eşim işimi istedi, büyü bozuldu ve yürümedi" dedi.

"ÜÇÜNCÜ EVLİLİĞİMDE ALDATILDIM"

Ünlü sanatçı, "Üçüncü evliliğimde aldatıldım. Gözümün önünde oldu bütün olaylar. Arkadaş grubuyduk ve her yere birlikte gidip geliyorduk. Bu arkadaş grubundan biriyle beni aldattı ve evliliğimiz bu sebeple bitti. Maalesef arkadaşımdı aldattığı kişi. Aştık bu konuları, unuttuk, düşmanlığım yok" şeklinde konuştu.

"EVLİLİK İNSAN DOĞASINA AYKIRI"

İlişkilerdeki ideal erkeği anlatan Nilgün Belgün, "Çok gülen, çok sosyal erkekler iyi koca olmuyor. Erkek ne kadar suratsızsa o kadar dürüst oluyor, suratsız erkekler daha iyi koca oluyor" açıklamasını yaptı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin