Ünlü sanatçı Kıraç'tan Cumhuriyet'in 100. yılı için özel marş. İlk kez söyledi. İşte Kıraç'ın 100. yıl marşı

Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları çerçevesinde ünlü sanatçı sanatçı Kıraç, Adana Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Kozan’da konser verdi. Kıraç, Cumhuriyet'iin 100. yılına özel yazdığı marşı ilk kez Kozan’da seslendirdi.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü sanatçı Kıraç'tan Cumhuriyet'in 100. yılı için özel marş. İlk kez söyledi. İşte Kıraç'ın 100. yıl marşı

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında Kozan’da bayrak yürüyüşü ve Kıraç konseri düzenlendi. Binlerce kişinin katıldığı Konser şehitler için 1 dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı.

Kıraç, Cumhuriyet'in 100. yılı için yazdığı marşı ilk kez söyledi.

Konser öncesi vatandaşlara seslenen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Kozan’ın ve Kozanlıların Milli Mücadele yıllarında verdiği kurtuluş mücadelesini anlatarak Ermeni Fransızlar tarafından bölgede yaşanan mezalimlere değindi. Cumhuriyet'in 100. yaşının coşku içinde kutladıklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından sevenleri ile buluşan sanatçı Kıraç sevilen şarkılarını seslendirirken Kozan’da Cumhuriyet'in 100. yılı anısına bestelediği marşı Kozanlılarla birlikte ilk kez okudu. Cumhuriyet'in 100. yılına özel ay yıldızlı kostümü ile sahne alan Kıraç Cumhuriyet'in 100. yılı için bestelediği marşın klip çekimini de sahnede hayranlarının katılımı ile gerçekleştirdi.

Kıraç hayranları sanatçının şarkılarına konser boyunca eşlik ederken konser sonunda Kıraç sahnede minik hayranı Aytuğ Çınar ile birlikte ay yıldızlı kostümleriyle sevilen şarkılarını seslendirdi. İkili büyük alkış aldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin