Ünlü rap grubu Tahribad-ı İsyan ‘Amacı Olmayan Grup’ filmine özel şarkı besteledi

‘Çakallarla Dans’ serisinin yazarı Ali Tanrıverdi’nin ilk kez yönetmenlik koltuğuna geçtiği, yapımcılığını Sugarworkz adına Murat Şeker’in üstlendiği ‘Amacı Olmayan Grup’, 17 Eylül’de vizyona giriyor.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü rap grubu Tahribad-ı İsyan ‘Amacı Olmayan Grup’ filmine özel şarkı besteledi

İstanbul'un arka sokaklarının sesi Tahribad-ı İsyan, merakla beklenen filme özel bir şarkı besteledi. ‘Popülasyon’ şarkısı grubun bir film için yaptığı ilk şarkı olma özelliğini taşıyor. 

Sözleri Tahribad-ı İsyan'a, bestesi ve düzenlemesi ise Tahribad-ı İsyan ile Can VS’ye ait olan şarkının klip çekimleri Sancaktepe Rings Cinemarine Sinemaları’nda 20 kişilik bir ekiple tamamlandı. Klibin çekim ekibinde filmin yönetmeni Ali Tanrıverdi ve görüntü yönetmeni Bülent Özer ile filmin başrollerini paylaşan Sarp Bozkurt ve Ali Barkın da yer aldı.

Başrolleri Sarp Bozkurt, Ali Barkın, Naz Çağla Irmak, Gamze Karaduman, Hakan Bilgin, Hülya Gülşen ve Müfit Can Saçıntı ’nın üstlendiği film, sanal alemde milyonlarca takipçisi bulunan ‘Amacı Olmayan Grup’un gerçek hikayesinden uyarlandı.

Tahribad-ı İsyan imzalı ‘Popülasyon’, 13 Ağustos Cuma gününden itibaren, Doğulu Productions imzasıyla tüm dijital mecralarda yayına girdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin