Ünlü radyocuya 'En İyi Radyo Programcısı' ödülü

Adem Metan, Türkiye Gençlik Ödülleri’nde Radyo Programcılığı dalında 'En İyi Radyo Programcısı' seçildi.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü radyocuya 'En İyi Radyo Programcısı' ödülü

“2016 Gençlik Ödülleri” Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 



Törende, Alem FM’in ünlü programcısı Adem Metan, önemli bir başarıya imza attı. Metan, radyo dinleyicilerinin 113 bin oyunu alarak Türkiye Gençlik Ödülleri’nde Radyo Programcılığı dalında “En İyi Radyo Programcısı” seçildi. Adem Metan, ödülünü Dünya Gençlik Politikaları Derneği Başkanı Maksut Coşkun’un elinden aldı.



Metan, törende yaptığı konuşmada; “Çok vefakar bir milletiz. Çok çalışan, onlara hizmetin en iyisini ve kalitelisini sunanları ödüllendiriyor. Ödül törenine iş, sanat, basın, televizyon ve radyo dünyasından çok sayıda seçkin davetli katıldı. Metan her ödül bir işarettir, işareti alıyorum" dedi.



“Türkiye Gençlik Ödülleri” 2016 adaylarının belirlenmesi amacıyla web sayfasında açılan kategorilerde kişilerin istedikleri ismi yazıp göndermeleriyle belirlendi.



25 günlük aday belirleme sürecinde 42 kategoride 1.186,141 kişi 76.219 aday ismi gönderildi. Her kategoride en çok ismi yazılan 420 kişi aday gösterildi. 15 Aralık 2015 - 15 Şubat 2016 tarihleri arasında yapılan oylamada 14.695.387 oy kullanıldı.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin