Ünlü oyuncuya uyku ilaçlı soygunda flaş gelişme!

Şoföründen sonra o isim de tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncuya uyku ilaçlı soygunda flaş gelişme!

Hamdi Alkan’ın eski eşi oyuncu Canan Hoşgör’ün, yatıya gittiği sigortacı arkadaşı Ayşe C.’nin evinde 182 bin dolarının çalındığı iddiasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, sigortacı Ayşe C. ile organize olup, Canan Hoşgör’ün kahvesine uyku ilacı atarak parasını aldıkları iddia edilen özel şoförü Barış E.’nin tutuklanmasını ardından, dün akşam göz altına alınan Ayşe C.’de, çıkartıldığı adliyede, ‘beden bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı yağma’ suçundan tutuklandı. Ayşe C. ile birlikte göz altına alınan çalışanı Burcu E. (Eryenilmez) ise, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.



Hürriyet'ten Aziz Özen'in haberine göre; Dün akşam saatlerinde gözaltına alınan Ayşe C. ve çalışanı Burcu E., emniyetteki işlemlerinin ardından Anadolu Adliyesi’ne sevk edildi. Şüpheliler, savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklama istemiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Ayşe C., buradaki savunmasında, “Ben Canan hanımla yaklaşık 2 yıldır tanışıyorum. 25 Haziran günü Canan hanım beni arayıp, ‘evde isen sana geliyorum’ dedi. 2 saat sonra iş yerime geldi. Bana, personel ile ilgili olarak personel dosyasını getirdi ve sigorta işlemlerini yaptırdı. Kendisinin çarpıntısı olduğunu söyleyerek su istedi. Ben de kendisine su ikram ettim. Kendisi sadece ikram ettiğimiz suyu içti. Daha sonra kendisini iyi hissetmediğini söyleyerek, ‘sana geçelim’ diye teklifte bulundu. Bende kabul ettim. Öncesinde ben kendisine ısrarla hastaneye gitmemizi teklif etmeme rağmen kabul etmedi. ‘Birazdan kendime geleceğim’ dedi. Saat 18.00 sıralarında ofisimden çıkarak Çekmeköy’deki evime geldik. Çocuklar, Burcu ve Canan olmak üzere hep beraber yemek yedik. Anneannem ameliyat olacağı için ben Burcu’dan çocukları ona götürmesini rica ettim. Burcu çocukları götürdü. Daha sonra Canan hanım kendisini biraz daha toparladı. Benden Barış’ı aramamı istedi. Ben de Barış’ı aradım ve geldi. Daha sonra Canan hanım kötü bir gün geçirdiğini, söyleyerek, ‘bu gece seninle birlikte kalabilir miyim?’ dedi. Günün ilerleyen saatlerinde ben 2 kadeh içki içtim. Canan hanım kendisi alkol almadı” dedi.



'Çantayı sadece ofisimde gördüm'



Sabah kahvaltı için ekmek almaya çıkıp geri geldiğini söyleyen Ayşe C., “Beraber kahvaltı yaptıktan sonra Canan hanım çantası olmadığını söyledi. Ben de, ‘şaka yapıyorsun’ dedim. Daha sonra sitenin güvenliğini ve polisi aradık. Olay yeri inceleme gelip inceleme yaptı. Bu sırada ben çantamı ve kasanın anahtarını ilk aşamada bulamadığımı söyledim. Bazanın altındaki 44 bin dolar dahil olmak üzere her şeye bakıp eksik olan şeyler tutanağa bağlandı. Karakola gidip gerekli işlemler yapıldıktan sonra tekrar siteye geldik. Ertesi gün sabah saat 05.30 sıralarında polis memuru geldi. Ben Burcu’yu aradım. Polis memurları ile karakola geçtik. Kendi aracımda ve evimde Canan hanımın bahsettiği çantayı görmedim. Ben çantayı sadece ofisimde gördüm. Barış E.’yi 3-4 yıldır tanırım. Kendisi bazı zamanlar benim özel şoförlüğümü yapardı. Ali E. isimli şahsı ise daha önceden tanışık olmadığımıza emin olmamakla beraber, Canan çocuklarıma kızak göndermişti, getiren Ali E. isimli şahıs olabilir ama emin değilim. Olay bundan ibarettir. Ali E. ve Barış’ın aleyhime olan beyanlarını kabul etmiyorum. Barış’ın ifadesinde geçen, ona poşet verdiğime yönelik beyanı ise asılsızdır. Böyle bir şey sitedeki kamera kayıtlarından tespit edilebilir. Yine ifadesinde bahsettiği kurye ile göndermiş olduğunu söylediği uyuşturucu madde, eğer böyle bir şey var ise yine sitedeki kamera kayıtlarından ve kurye kayıt siteminden tespit edilebilir” dedi.



Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, Ayşe C.’nin, ‘beden bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı yağma’ suçundan tutuklanmasına karar verirken, Burcu E. ise, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.



Şoför yakalandı, sigortacı kayıp! Ünlü ismin kahvesine ilaç atmışlar



'Kahveme ilaç atıp paramı çaldılar'


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin