Ünlü oyuncuya rüşvet teklif etmişler

90’lı yılların en ünlü sit-com’larından ‘Seinfeld’da Jason Alexander karakterini canlandıran oyuncu Jason Alexander dizinin sonunu sızdırması için kendisine rüşvet teklif edildiğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncuya rüşvet teklif etmişler

90’lı yılların en ünlü sit-com’larından ‘Seinfeld’in oyuncusu Jason Alexander dizinin sonunu sızdırması için kendisine rüşvet teklif edildiğini açıkladı.

Cumhuriyet'in haberine göre “Seinfeld” dizisinde oynadığı George Costanza karakteriyle ünlenen Jason Alexander, aynı dizide oynayan Julia Louise-Dreyfuss ile sanal ortamda yaptığı bir söyleşi sırasında, “Seinfeld”in finalinin izleyiciyle buluştuğu sezon kendisine basın temsilcisi tarafından rüşvet teklif edildiğini söyledi.

Söyleşi sırasında bu gerçeği açıklayan Alexander’a Julia Louise-Dreyfuus basın temsilcisini kovup kovmadığını sorduğunda Alexander şu esprili yanıtı verdi: “Hayır, zam yaptım”.

“Seinfeld”in iki bölümlük finali 14 Mayıs 1999’da yayınlanmış ve ABD’de 76.3 milyon izleyici tarafından izlenmişti. Bir karşılaştırma yapmak gerekirse, son yılların en popüler yapımlarından “Game of Thrones”un final bölümü ABD’de 19.3 milyon izleyici tarafından izlenmişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin