Ünlü oyuncunun eşi örgüt lideri çıktı! Nilsu Berfin Aktaş'ın suç örgüt lideri eşine şafak baskını

'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' dizisinde hayat verdiği Gizem karakteriyle beğeni toplayan güzel oyuncu Nilsu Berfin Aktaş'ın eşi Serdar Sertçelik'in lideri olduğu suç örgütüne Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından baskın düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncunun eşi örgüt lideri çıktı! Nilsu Berfin Aktaş'ın suç örgüt lideri eşine şafak baskını

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle üne kavuşan ve ardından 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' dizisinde hayat verdiği Gizem karakteriyle beğeni toplayan güzel oyuncu Nilsu Berfin Aktaş'ın eşi Serdar Sertçelik'in yöneticisi olduğu suç örgütüne Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından operasyon düzenledi.

Ünlü oyuncunun eşi örgüt lideri çıktı! Nilsu Berfin Aktaş'ın suç örgüt lideri eşine şafak baskını

Sabah gazetesinin haberine göre, toplam 38 adrese eş zamanlı yapılan sabah baskınlarında 33 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken iki şüphelinin yurt dışına kaçtığı belirlendi.

Yurt dışına kaçanlardan birinin de örgütün lideri olan Serdar Sertçelik olduğu saptandı.

Ankara Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından Ankara'daki suç örgütlerine yönelik olarak yapılan çalışmalarda; bu kişilerin kalabalık gruplar halinde giderek olay çıkardıkları ve mekanları kurşunlayarak işletme sahiplerini sindirmeye çalıştıkları tespit edildi.

YILLIK 30 MİLYON LİRA HAKSIZ KAZANÇ

Suç örgütünün, mekanlardaki vale ve güvenlik işlerini ele geçirdikleri de anlaşıldı. Eğlence mekanlarında çalıştırdıkları sertifikasız ve sigortasız çalışan kişiler aracılığıyla yıllık 30 milyon lira haksız kazanç sağladıkları belirlendi.

MÜŞTERİLERİ DARP EDİP PARALARINI ALDILAR

Mekanlarda vale olarak çalışan örgüt çalışanlarının eğlence mekânlarına araçlar ile gelen müşterilerden para istedikleri, para vermek istemeyen müşterileri darp ederek zorla para aldıkları, araçlarda bulunan değerli eşyaları ve nakit paralar çaldıkları da öğrenildi.

Ünlü oyuncunun eşi örgüt lideri çıktı! Nilsu Berfin Aktaş'ın suç örgüt lideri eşine şafak baskını - Resim : 2 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin