Ünlü oyuncunun çok satan romanı dizi oluyor!

İclal Aydın’ın 'Üç Kız Kardeş' isimli romanı dizi oluyor.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncunun çok satan romanı dizi oluyor!

TRT1'de yayınlanan Ege’nin Hamsisi dizisinde 'Melahat' karakterine hayata veren ünlü oyuncu İclal Aydın’ın 'Üç Kız Kardeş' isimli romanı dizi oluyor.



6 romanda tamamlamayı planladığı serinin üçüncü kitabı olan Üç Kız Kardeş, 150 bin adet satılarak büyük başarı kazanmıştı. Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu'na konuşan Aydın, “İnşallah 2019’da ekranda olacak. Sonra ilk işim, yeni kitap için kapanmak, sanat tarihi kurslarına devam etmek ve Kolombiya’ya seyahat” dedi.



Ali EYÜBOĞLU / MİLLİYET



İclal Aydın: İzmir'e yerleştim



- İclal Aydın, repo günlerinde ne yapar?



Pek repom olamıyor. Rize’de bir günüm boş oldu, onda da odamdan çıkmadım. Eğer repoda evde olabilirsem mutlaka temizlik yapıp, derin dondurucuya yemek depoluyorum. O güne iki de film sıkıştırabilirsem, benden mutlusu yok.



- Diziden önce nerede yaşıyordun, şimdi nerede?



İstanbul’da da şehrin dışında bir köyde oturuyordum. Zaten kalabalık son yıllarda yoruyordu. Öte yandan diziyi kabul ettiğim vakit ailemle ilgili bir düzen de kurmam gerekince annemi, kızımı, kedilerimizi, köpeğimizi ve kütüphanemizi de İzmir’e taşıdık. Eşim ‘Mehmetçik Kutül Amere’nin görüntü yönetmeni olduğu için İstanbul’daki evimizi de kapamadık.



15 günde bir görüşüyoruz ama ikimiz de yaptığımız işten ve sonuçlarından çok mutluyuz, şimdilik katlanıyoruz ayrılığa. Kızım İzmir’in göz bebeği İTK’da okumaya başladı. Çok mutlu olduk bu yeni yaşamımızda. İnşallah böyle devam eder.



‘Romanım dizi olacak’



- Ufukta yeni bir roman var mı?



Altı romanda, tamamlamayı planladığım serinin üçüncüsü ‘Üç Kız Kardeş’in satışı, 150 bin adete ulaştı. Romanımın TV dizisi olması için çalışmalar başladı. İnşallah 2019’da ekranda olacak. Sonra ilk işim, yeni kitap için kapanmak, sanat tarihi kurslarına devam etmek ve Kolombiya’ya seyahat...



- Dizide seni izleyenler, “Çok kilo almış” diyor ama gördüğüm İclal Aydın öyle değil, niye?



Teklif geldiğinde normal kilomun üzerindeydim ama ekranda oynadığım, yansıttığım kadar kilo almadım. Yönetmenim, kilo vermememi söyleyince “Amanın!” dedim, bir oyuncu için en güzel ödev! Sonrasında biz daha şişman bir kadın hayal ettik.



Bol elbiseler ve daha geniş hareketlerle tombiş, telaşlı bir tip çıkartmaya çalıştık. İnsanların ve çocukların yuvarlak olan objelere ilgi, şişmanlara sempati duyması daha kolaymış. Beni kostümlerim dışında kendi halimle görünce şaşırıyorlar. Kilo verilir, alınır.



Yeter ki sağlık olsun.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin