Ünlü oyuncular tiyatro sahnesinde buluştu

Ünlü oyuncuların yer aldığı oyun prömiyerini gerçekleştirecek.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncular tiyatro sahnesinde buluştu

Ken Kesey’in romanından sinemaya uyarlanan ve beyaz perdenin kült filmleri arasında yer alan 'Guguk Kuşu' (Kafesten Bir Kuş Uçtu) tiyatro versiyonuyla geliyor.



Şakir Gürzumar yönetiminde Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu bünyesinde sahnelenecek.



Bir akıl hastanesi üzerinden yerleşik düzen ile birey çatışmasını anlatan çevirmenliğini Bilge Koloğlu’nun yaptığı 2 perdelik oyunda Oktay Kaynarca, Tuba Ünsal, Deniz Uğur, Kayhan Yıldızoğlu gibi ünlü isimler rol alıyor.



Ünlü oyuncular rolleriyle ilgili de şu açıklamalrı yaptılar:



Oktay Kaynarca: Guguk Kuşu ile 20 yıl sonra tekrar tiyatro sahnesine konuyorum. Hem de akıl hastanesine düşmüş bir mahkum deli olarak. Çok heyecanlıyım. Guguk Kuşu çok önemli bir eser ve çok başarılı bir sistem eleştirisi. Yönetmenimiz Şakir Gürzumar’a da ayrıca teşekkür ediyoruz.



Deniz Uğur: Her aktrisin oynamayı hayal edeceği bir rol Ratched. Hemşire Ratched'ı oynayan Louise Fletcher, filmdeki performansıyla Oscar ve Altın Küre dahil pek çok ödül aldı. Rolün ne kadar iddialı olduğunu buradan da anlayabiliriz. Oktay’la olan sahnelerimizde tam bir kedi-fare oyununa tanıklık edecek izleyici.



Tuba Ünsal: Çok sürprizli bir rol benim ki. İzleyiciye de sürpriz olacak. Çok heyecanlıyım. Türkiye de tiyatro yapmak zor bir şey ama tiyatro sahnesinde olmak çok güzel. 13 Aralık’ta perde diyoruz. Mutluyuz.



Çolpan İlhan &Sadri Alışık Tiyatrosunun ana sponsoru Anadolu Efes’in tanıtım desteğiyle sahnelenen oyun, HDI Sigorta’nın katkılarıyla ve Joy Turk’un radyo sponsorluğunda 13 Aralık Cumartesi saat 20.30 da Zorlu Center PSM’de prömiyerini gerçekleştirecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin