Ünlü oyuncular sinema filminde buluşuyor

Serkan Keskin ve Haza Kaya bir sinema filminde rol alacak.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncular sinema filminde buluşuyor

Bir süre önce final yapan A.Ş.K dizisinin başrol oyuncusu Hazal Kaya ile önümüzdeki hafta bitecek olan 'Ben de Özledim' dizisinde rol alan Serkan Keskin bir sinema filminde rol alacak.



İsmi 'Aç Köpek' olarak belirlenen filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Onur Ünlü üstleniyor.  



Kaya ve Keskin'in filminden detayları Vatan gazetesi TV yazarı Oya Doğan bugünkü köşesinden duyurdu.



Doğan'ın yazısı şu şekilde:



Ben de Özledim dizisi haftaya yani 13’üncü bölümde final yapacak. Ama Eflatun Film durmuyor. Onur Ünlü yeni bir filme başlıyor. Hikâyesini Sırrı Süreyya Önder ve Onur Ünlü’nün kaleme aldığı, senaryosunu ve yönetmenliğini Onur Ünlü’nün üstlendiği filmin adı sonradan değişmezse Aç Köpek. Bir imam ve üniversiteli kızının hayatını anlatan filmde başrolleri Serkan Keskin ve Hazal Kaya paylaşıyor.



Filmin çekimlerine önümüzdeki hafta başlanacak. Bu sene dizilerin erken final yapması galiba sinemaya yarayacak. Normal şartlarda bu tarihlerde dizi çekimleri yapıldığı sinema filmleri sadece yazın çekilebiliyordu. Ancak Hazal Kaya’nın başrolünü oynadığı A.Ş.K. dizisinin bitmesi ve Ben de Özledim’in erken final yapmasıyla Aç Köpek kışın çekilebilecek. Onur Ünlü sinemasını çok severim. O nedenle Aç Köpek’i de merakla bekliyorum.



Oya Doğan yazısının diğer bölümünde de, geçen hafta biten 'Bir Aşk Hikayesi' dizinin oyuncusu Damla Sönmez'in yer alacağı yeni diziyi ve Deniz Çakır ile Fikret Kuşkan'ın rol alacağı Osmanlı Devleti'nin son dönemlerini anlatan diziden detayları kaleme aldı. Okumak için TIKLAYINIZ




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin