Ünlü oyuncular atv'nin yeni dizisinde buluştu

Kanalda ünlü isimlerin yer aldığı yeni bir mahalle dizisi başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncular atv'nin yeni dizisinde buluştu

atv ekranlarında yapımını NTC Medya yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği yönetmenliğini Veli Çelik’in yaptığı, senaryosunu ise Eda Tezcan, Gülbike Sonay Üte’nin yazdığı kaleme aldığı yeni mahalle dizisi 'Diğer Yarım' yakında izleyici buluşacak.



Başrollerinde İpek Tuzcuoğlu, Orhan Kılıç, Gonca Sarıyıldız ve Nevra Serezli'nin yer aldığı dizi, boşanan anne ve babasılarını yeniden biraraya getirmeye çalışan ikiz kardeşlerin hikayesini anlatıyor.



Dizinin konusu şu şekilde:



Meryem’le, Ecevit ailelerinin tüm karşı çıkmalarına rağmen evlenirler. Ancak ikili kültürleri, sosyal statüleri konusunda son derece farklıdır. Aşkları haricinde birbirinden çok farklı olan Meryem ve Ecevit birkaç yıl içinde sudan bir sebeple kavga eder ve galip gelen inatları yüzünden boşanırlar. İkiz kızları olan çift mahkemenin, birini anneye, diğerini de  babada kalmak üzere karar vermesi ile tamamen yollarını ayrır. İkisi de çocukları birbirine göstermemeye yemin ederler. Kızları, kendi kültürlerine ve fikirlerine göre yetiştirirken onlara büyük bir yalan söylerler. Ancak yıllar sonra ikiz kardeşlerin kaderi İstanbul’da birleşir ve birbirinden habersiz iki kız kardeş çarpışırlar.  Yüzleri aynı ama yaşam tarzları taban tabana zıt kardeşler elele verir ve tüm gerçeklerinin yalana dönüştüğü o gün, bir karar verirler. Anne babalarına iyi bir ders verecek ve onları yeniden bir araya getireceklerdir.



Dizinin oyuncu kadrosu ise şu şekilde:



İpek Tuzcuoğlu- Meryem 



Orhan Kılıç- Ecevit



Gonca Sarıyıldız- Esma&Zeynep



Nevra Serezli- Zeynep Hanım



Sait Genay- Dursun Dede



Gülen Karaman- Asiye



Ruhi Sarı- Devran



Murat Garıpağaoğlu- Sabri



Aykut İğdeli- Tarık



Eda Çatalcam- Afet



Alican Albayrak- Poyraz



Canan Maktal- Emine



Somer Kavran- Fikri 



 


Etiketler atv dizi diğer yarım
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin