Ünlü oyuncudan sevgilisi hakkında ağızları açık bırakan sözler. Oyuncu Hazar Ergüçlü 19 yaş büyük sevgilisi yönetmen Onur Ünlü'nün şaşkınlık yaratan isteğini açıkladı: Sürekli transparan kıyafetler giymemi istiyor

Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, Netflix'in davet gecesine transparan elbisesi ile katıldı. Oyuncu kıyafeti ile ilgili sorulara, "Bu tarz davetlerde gidebildiğim kadar ileri gidiyorum. Onur sürekli transparan kıyafetler giymemi istiyor" açıklamasıyla şaşırttı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncudan sevgilisi hakkında ağızları açık bırakan sözler. Oyuncu Hazar Ergüçlü 19 yaş büyük sevgilisi yönetmen Onur Ünlü'nün şaşkınlık yaratan isteğini açıkladı: Sürekli transparan kıyafetler giymemi istiyor

Uzun süredir kendisinden 19 yaş büyük yönetmen Onur Ünlü ile aşk yaşayan Hazar Ergüçlü (30), Netflix'in davet gecesine transparan elbisesi ile katıldı.

Ünlü oyuncudan sevgilisi hakkında ağızları açık bırakan sözler. Oyuncu Hazar Ergüçlü 19 yaş büyük sevgilisi yönetmen Onur Ünlü'nün şaşkınlık yaratan isteğini açıkladı: Sürekli transparan kıyafetler giymemi istiyor

"BENİ CESARETLENDİRİYOR"

Oyuncu kıyafeti ile ilgili sorulara, "Bu tarz davetlerde gidebildiğim kadar ileri gidiyorum. Onur sürekli transparan kıyafetler giymemi istiyor. Kendisi beni açık giyinmem konusunda cesaretlendiriyor. Hem sanki bir daha ne zaman giyeceğim?" diyerek şaşkınlık yarattı.

Ünlü oyuncudan sevgilisi hakkında ağızları açık bırakan sözler. Oyuncu Hazar Ergüçlü 19 yaş büyük sevgilisi yönetmen Onur Ünlü'nün şaşkınlık yaratan isteğini açıkladı: Sürekli transparan kıyafetler giymemi istiyor - Resim : 2

Hazar Ergüçlü, transparan tarzıyla geceye damga vurdu.

Ünlü oyuncudan sevgilisi hakkında ağızları açık bırakan sözler. Oyuncu Hazar Ergüçlü 19 yaş büyük sevgilisi yönetmen Onur Ünlü'nün şaşkınlık yaratan isteğini açıkladı: Sürekli transparan kıyafetler giymemi istiyor - Resim : 3

Ünlü oyuncudan sevgilisi hakkında ağızları açık bırakan sözler. Oyuncu Hazar Ergüçlü 19 yaş büyük sevgilisi yönetmen Onur Ünlü'nün şaşkınlık yaratan isteğini açıkladı: Sürekli transparan kıyafetler giymemi istiyor - Resim : 4

HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR?

1 Ocak 1992, KKTC'de doğdu.

Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım attı.

7 Eylül 2011 tarihinden itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile televizyonda görünmeye başladı. Dizinin kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Öykü Karayel yer almaktadır.

2013 yılında Star TV'de başlayan Medcezir dizisinde başrollerden biri olarak Eylül Buluter karakterini canlandırdı. Dizinin diğer başrolleri ise Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Taner Ölmez ve Barış Falay'dır.

Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karakteri canlandırmıştır. Dizinin kadrosunda Sinem Kobal, Okan Yalabık, Metin Akdülger, Binnur Kaya veUlaş Tuna Astepe gibi isimler yer almaktadır.

Haziran 2016'da Star TV'de başlayan Yüksek Sosyete dizisinde başrol olarak Cansu Koran karakterini canlandırdı. Dizinin diğer başrolleri ise Engin Öztürk, Meriç Aral, Ozan Dolunay ve Zuhal Olcay'dır.

Kasım 2017'de başlayan Hayat Sırları adlı dizide başrol olarak Seher Kuzgun karakterini canlandırdı. Dizinin diğer başrolleri ise Ekin Koç, Ahmet Mümtaz Taylan, Devrim Yakut ve Olgun Toker'dir

2017 yılında Kar filminde Müzeyyen karakterini canlandırarak büyük beğeni toplayan oyuncu 2018 yılında Nuri Bilge Ceylan'ın yönettiği Ahlat Ağacıfilminde ise Hatice karakterine hayat verdi.

2018 yılında dijital içerik platformu olan Blu TV'de yayınlanan Dudullu Postası adlı dizide Melis karakterini canlandırdı. Dizinin kadrosunda Taner Ölmez, Güven Kıraç, Bülent Şakrak, Ahmet Rıfat Şungar ve Aslı Bekiroğlu gibi isimler yer almaktadır.

İlk sezonu Aralık 2018'de yayınlanan Netflix yapımı ilk Türk dizisi olan Hakan: Muhafız'da dört sezon boyunca başrollerden biri olarak Zeynep Erman karakterini canlandırdı. Dizinin kadrosunda ise Çağatay Ulusoy, Okan Yalabık, Burçin Terzioğlu, Ayça Ayşin Turan, Taner Ölmez, Engin Öztürk, Funda Eryiğit, Boran Kuzum, Ayşe Melike Çerçi, Miray Daner, Saygın Soysal gibi isimler yer almaktadır.

2019 yılında BBC dizisi olan The Mallorca Files adlı dizide Azra Bolat karakteriyle konuk oyuncu olarak yer aldı.

2020 yılında Reebok markasının reklam yüzü olmuştur

Kasım 2020'de Show TV'de başlayan ve 1 sezon süren Alev Alev dizisinde başrollerden biri olarak bir yangın ile hem fiziksel görünümü hem de hayata bakışı değişen Çiçek Görgülü karakterine hayat verdi. Dizinin kadrosunda Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Cihangir Ceyhan, Berkay Ateş ve Zuhal Olcay gibi isimler yer almaktadır.

Ünlü oyuncudan sevgilisi hakkında ağızları açık bırakan sözler. Oyuncu Hazar Ergüçlü 19 yaş büyük sevgilisi yönetmen Onur Ünlü'nün şaşkınlık yaratan isteğini açıkladı: Sürekli transparan kıyafetler giymemi istiyor - Resim : 5

HAZAR ERGÜÇLÜ FİLMLERİ

2010 Gölgeler ve Suretler Ruhsar Başrol Oyuncusu

2012 Açlığa Doymak Sena Başrol Oyuncusu

2013 Benim Dünyam Ayla Başrol Oyuncusu

2017 Mahalle Demet Başrol Oyuncusu

2017 Kar Müzeyyen Başrol Oyuncusu

2018 Gerçek Kesit: Manyak Leyla Yardımcı Karakter

2018 Ahlat Ağacı Hatice Karasu Başrol Oyuncusu

2018 Her Şey Seninle Güzel Melisa Başrol Oyuncusu

2021 Gönül Gönül Bozturk Başrol Oyuncusu

HAZAR ERGÜÇLÜ DİZİLERİ

2011-2013 Kuzey Güney Simay Canay Başrol Oyuncusu Kanal D

2013-2015 Medcezir Eylül Buluter Başrol Oyuncusu Star TV

2015 Analar ve Anneler Kader Ayaz Başrol Oyuncusu ATV

2016 Yüksek Sosyete Cansu Koran Başrol Oyuncusu Star TV

2017-2018 Hayat Sırları Seher Kuzgun Başrol Oyuncusu Star TV

2018 Dudullu Postası Melis Başrol Oyuncusu BluTV

2018-2020 Hakan: Muhafız Zeynep Erman Başrol Oyuncusu Netflix

2020-2021 Alev Alev Çiçek Görgülü Başrol Oyuncusu Show TV

2020 Menajerimi Ara Kendisi Konuk Oyuncusu Star TV

2021 Saklı Başrol Oyuncusu Blu TV

Ödülleri

Uluslararası Frankfurt Türk Film Festivali / En İyi Kadın Oyuncu Ödülü
Altın Portakal Film Festivali / En İyi Kadın Oyuncu Ödülü
Altın Objektif Ödülleri / Yılın Dijital Platform Dizisi Kadın Oyuncusu

Ünlü oyuncudan sevgilisi hakkında ağızları açık bırakan sözler. Oyuncu Hazar Ergüçlü 19 yaş büyük sevgilisi yönetmen Onur Ünlü'nün şaşkınlık yaratan isteğini açıkladı: Sürekli transparan kıyafetler giymemi istiyor - Resim : 6

Onur Ünlü Kimdir?

Onur Ünlü (d. 1973, İzmit), Türk senarist, yönetmen, yapımcı, şair, müzisyen ve oyuncu.

993-1998 yılları arasında Ah Muhsin Ünlü mahlasıyla birçok şiir yazmıştır. Yazdığı şiirleri Gidiyorum Bu adlı kitapta toplamıştır.

2006 yılında ilk sinema deneyimi olan Polis adlı ilk sinema filminin yapımcılığını, yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendi.

2011-2013 yılları arasında ise Leyla ile Mecnun dizisinin genel yönetmenliğini üstlendi. Dizi birçok başarıya imza attı. Sosyal medyada fenomen haline dönüşen dizi 3. sezon sonunda yayından kaldırıldı.

Bu diziye devam ederken 2012-2013 yıllarında ise Şubat dizisinin genel yönetmenliğini yaptı. Daha sonra Ben de Özledim adlı dizinin yönetmenliğini üstlenmiş, aynı zamanda bu dizide Onur Ünlü rolü ile kendisini canlandırmıştır.

16 Şubat 2015 tarihinde yapımcılığını Ay Yapım'ın, senaristliğini ve yönetmenliğini kendisinin yaptığı Beş Kardeş dizisinin ilk bölümü Kanal D'de yayınlanmıştır.16 Mart 2015'te yayınlanan beşinci bölümünden sonra dizinin yayınına ara verildiği ve yeni bölümlerinin Haziran 2015'ten itibaren devam edeceği açıklandı.

Haziran 15'te tekrar başlayan dizi, yaptığı (özellikle 7. bölümdeki hapishane sahnesi olmak üzere) siyasi göndermeler sebebiyle kanal ile yapılan 13 bölümlük anlaşma uzatılmayarak, izlenme oranları iyi olmasına rağmen yayından kaldırıldı.

Beş Kardeş'ten sonra "Sinema işine bu filmi yapmak için girdim." dediği Kırık Kalpler Bankası (Kısaca Bankası) filmini çekti.

2015 Yılının sonlarına doğru vizyona giren yönetmenliğini Türkan Şoray'ın yaptığı Uzaklarda Arama filminin senaryosunu da yazdı.

Daha sonra Eflatuntv ile birlikte yaptığı kısa, komik, absürd videolar youtube üzerinden yayınlandı akabinde Görünen Adam isimli youtube dizisini çekti. Bu iki proje henüz izleyiciyle buluşmadan senaryosunu da yazdığı Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok filminin çekimlerine başladı.

Özellikle Kırık Kalpler Bankası filmi için Onur Ünlü takipçileri, sosyal medya üzerinden filmin çekimlerinin bitmesinin üzerinden 1 yılı aşkın bir süre geçmesine rağmen hem hâlâ vizyona girmemesinden dolayı hem de filmle ilgili herhangi bir teaser, fragman olmamasından yakınmışlardı.

Filmografisi
1999 Deli Yürek Senarist
Oyuncu (Umur)
Televizyon dizisi
2004 İstanbul Şahidimdir Senarist Televizyon dizisi
2004 Görünmez Adam Senarist Televizyon dizisi
2004 Kalbin Zamanı Senarist
2005 Körfez Ateşi Senarist Televizyon dizisi
2005 Beşinci Boyut Yönetmen
Senarist
Televizyon dizisi
2006 Polis Yapımcı, yönetmen, senarist İlk sinema filmi Aday—Uluslararası İstanbul Film Festivali Altın Lale Ödülü
Aday—Sinema Yazarları Derneği Ödülleri En İyi Yönetmen Ödülü
Aday—Yeşilçam Ödülleri İlk Film Ödülü
2006 Sırça Köşk Senarist Televizyon dizisi
2007 Çocuk Yönetmen
senarist
2007 Kör Aşık Senarist Televizyon filmi
2008 Nerede Kalmıştık Yönetmen Televizyon dizisi
2008 Gazi Senarist Televizyon dizisi
2008 Büyük Buluşma Senarist Televizyon dizisi
2008 Güneşin Oğlu Yönetmen, senarist
2009 Kısa'ca Ramazan: Kamil İnsan

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin