Ünlü oyuncudan Los Angeles çıkarması!

Fadik Sevin Atasoy, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde ABD'nin Los Angeles şehrinde 'Muse90401' adlı tek kişilik oyunuyla tiyatroseverlerin karşısına çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncudan Los Angeles çıkarması!

Prodüktörlüğünü Atasoy'un sahibi olduğu Red Case Entertainment'ın üstlendiği ve Che Rea Adams'ın yönettiği oyun, Los Angeles Edgemar Tiyatrosu'nda sahnelendi. Performansıyla Türk ve Amerikalı sanatseverlerin beğenisini kazanan oyuncu dakikalarca ayakta alkışlandı. Dünya Kadınlar Günü'nde, yazdığı tek kişilik müzikal oyunla Amerika'da tiyatro sahnesine çıkan Atasoy, dokuz aylık bir çalışmanın ürünü olan projenin, kendisi için heyecan verici bir süreci de beraberinde getirdiğini söyledi.



Müzikal komedi ‘Muse90401’, sanat gezegeninden dünyaya gönderilen bir esin kaynağının, edebiyat ve tarihteki kadınlara yeni bir final yazması üzerine kurulu bir kadın hikâyesi. Türkçe karşılığı ‘esin kaynağı’ anlamına gelen ‘muse’, Atasoy’un son dört yıldır yaşadığı Santa Monica’nın posta kodu ‘90401’ ile bütünleşerek oyunun adını oluşturuyor. Müzik yönetmenliğini Emir Işılay’ın, görsel sanat yönetmenliğini Merve Hasman’ın yaptığı müzikalin Los Angeles’ın ardından New York, Washington, Philedelphia, Londra, Edinbourgh ile Avusturalya ve Kanada’da sahnelenmesi planlanıyor.



Haberin devamını okumak için tıklayın...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin