Ünlü oyuncudan kötü haber! Sevenlerinden dua etmelerini istedi

'Dengue Fever' isimli hastalığa yakalanan Leyla Bilginel, sevenlerine mesaj gönderdi.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncudan kötü haber! Sevenlerinden dua etmelerini istedi

Bir süredir Tayland'da yaşayan Leyla Bilginel'den üzücü haber geldi. Sivrisinek ısırması nedeniyle 'Dengue Fever' isimli hastalığa yakalanan Bilginel, sevenlerine mesaj gönderdi. Oğluyla birlikte Tayland'da yaşayan ünlü isim,' Dua edin ne olur bir an önce iyileşeyim! Çok hastayım' sözlerini gözyaşlarıyla aktardı.



Uzun zamandır oğlu ile Tayland’da yaşayan Leyla Bilginel, sinek sokması sonucu hastaneye kaldırıldı. 'Dengue Fever' hastalığına yakalanan ünlü isim gözyaşları içinde sevenlerinden dua etmelerini istedi.



Leyla Bilginel'den kötü haber geldi.  Leyla Bilginel, sinek sokması sonucu Tayland'da hastaneye kaldırıldı.  Kötü haberi sosyal medyadan gözyaşlarıyla duyuran ünlü isim sevenlerinden dua etmelerini istedi.  "Dua edin ne olur bana bir an önce iyileşeyim..! Çok hastayım. Çok konuşamıyorum. Sadece buralara gelenler dikkat etsin lütfen. Sivrisinekten bulaşan bir hastalık, ölümcül... " 






 


Leyla Bilginel (@leylabilginel)'in paylaştığı bir gönderi (12 Haz, 2018, 9:36ös PDT)






'Dengue Fever' hastalığı nedir?



Dang ateşi tüm dünyada tropikal ve subtropikal bölgelerde endemik olarak görülen, şiddetli grip benzeri semptomlara neden olan viral bir hastalıktır. Kırılmış gibi kemik ağrılarına neden olduğu için ’kırık kemik humması’ olarak da bilinir. Etkeni flavivirüs ailesinden Dang virüsüdür. Dang virüsünün bilinen 4 tipi vardır. Bir tipiyle hastalık geçirenler diğer tipleriyle de tekrar hastalanabilirler.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin