Ünlü oyuncudan Enver Aysever'in programında çarpıcı açıklamalar!

Enver Aysever'le Aykırı Sorular' programına katılan Nilgün Belgün Enver Aysever'in sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncudan Enver Aysever'in programında çarpıcı açıklamalar!

CNN TÜRK'te yayınlanan 'Enver Aysever'le Aykırı Sorular' programına katılan Nilgün Belgün Enver Aysever'in sorularını cevapladı. Türkiye'deki siyasi gelişmelerden, kadın  sorununa kadar bir çok konunun konuşulduğu programda, Belgün, siyasal baskının tiyatro ortamını da etkilediğini söyledi. Siyaset ortamının eskiye nazaran çok daha alıngan olduğunu söyleyen Belgün, kabarenin doğası gereği  "siyasal baskı nedeniyle kabare yapılamaz" dedi.



"KİMSE KİMSEYE KARIŞMIYOR GİBİ GÖRÜNÜYOR AMA AĞIR BASKI VAR"



Nilgün Belgün, CNN TÜRK'te yayınlanan 'Aykırı Sorular' programında Enver Aysever'in sorularını yanıtladı. Sanatta sansür konusunda Belgün kendi sansürlerinin olduğunu ama başkası tarafından sansürlenmenin insanı yaraladığını belirtti. "Bu güne kadar hiç bir yapımda, hiç bir filmde öpüşmedim. Bu da benim sansürüm" diyen Belgün,  "isteyen insan kendi sansürünü uygular. Ama birilerinin gelip yasak koyması, bu zamanda doğru değil. Kimse kimseye karışmıyor gibi duruyor ama ağır baskı var" dedi.



"SANATÇI İNSAN BAŞKALDIRAN İNSANDIR"



Enver Aysever'le 'Aykırı Sorular' programı oyuncu Nilgün Belgün'ü ağırladı. Tiyatro, sanat, siyaset ve daha bir çok konunun konuşulduğu programda, Belgün, sanatçının doğası gereği başkaldıran insanlar olduğunu söyledi. Kendisinin özgürlükçü olduğunu söyleyen Belgün, "kimsenin yaşam biçimine karışmam" dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin