Ünlü oyuncudan Amerika'da bir ilk!

'8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde ilk defa bir oyunumuz kendi yazdığı tek kişilik müzikal oyunla Amerika'da tiyatro sahnesinde olacak.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncudan Amerika'da bir ilk!

Prodüktörlüğünü Fadik Sevin Atasoy’un sahibi olduğu Red Case Entertainment’ın üstlendiği, yönetmenliğini tek kişilik kadın showları üzerine uzmanlaşmış Capshaw Spielberg Vakfı’nın da yöneticisi olan ödüllü yönetmen Che Rea Adams’ın yaptığı “Muse90401”, 8 Mart DünyaKadınlar Günü’nde Los Angeles Edgemar Center for The Arts Tiyatrosu’nda sahnelenecek.



Kadın olmayı, yaşamayı, neşeyi savunan oyun hakkında ünlü oyuncu Fadik Sevin Atasoy, “Benim için çok heyecan verici bir proje. Amerika’da ilk defa bir Türk kadın oyuncu, İngilizce olarak kendi yazdığı tek kişilik oyunu ile, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tiyatro sahnesine çıkacak. Bir Türk kadını olarak tarihte bir ilk olacak bu projenin yaratıcısı ve parçası olmak bana mutluluk ve gurur veriyor. Uluslararası bir platformda ülkem adına ve benden sonra gelecek olan nesiller adına bir umut olmak ve bu işin altından alnımın akı ile çıktıktan sonra bu showu dünyaya taşımak benim için en büyük mutluluklardan biri olacak” dedi.



Haberin devamını okumak için tıklayın...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin