Ünlü oyuncu yapım şirketine dava açtı!

Endemol Shine şirketine alacak davası açan isimler arasına Cansel Elçin’in de katıldığı ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncu yapım şirketine dava açtı!

Yapım şirketinin 13 bölüm süren “Dayan Yüreğim” dizisinde Ece Uslu ile başrolü paylaşan Cansel Elçin'in, yapım şirketine 210 bin TL alacak davası açtığı öğrenildi. Ünlü oyuncunun avukatı Ersan Taştekin’in açtığı dava sonrası İstanbul 8. İcra Müdürlüğü icra takibi başlattı.



Endemol Shine şirketi ise “Bizim böyle bir borcumuz yoktur” diyerek icra takibine itiraz etti. Bunun üzerine Elçin’in avukatı itirazın iptali için İstanbul Adliyesi 3. Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvurdu. “Dayan Yüreğim” dizisinin diğer başrol oyuncusu Ece Uslu da geçen yaz Endemol Shine şirketine kalan alacağı olan 75 bin TL için alacak davası açmıştı.



Uslu, haziran ayında mağdur olan diğer oyuncularla beraber, Endemol Shine şirketinin binasının önünde basın açıklaması da yapmıştı. Türkiye’de TV sektörüne yarışma programlarıyla adım atan yapım şirketi, astronomik ücretlerle ünlü oyuncuları transfer etmiş, peş peşe dizi ve sinema filmleri çekmiş ancak geçen yaz başında iflas ettiğini ilan etmişti. Ardından şirketle iş yapan birçok ünlü oyuncu, alacak davası için mahkemeye başvurmuştu.



 



Birsen ALTUNTAŞ



birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin