Ünlü oyuncu ve eşine saldırmışlardı! Flaş gelişme

İstanbul’da bir otelin lobisinde oyuncu Hakan Yılmaz ile eşi Elif Yılmaz’a saldıran Mazhar Algül, Erdal Gökçe ve Denizhan Vural hakkında 10 yıla kadar hapis cezası istendi.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncu ve eşine saldırmışlardı! Flaş gelişme

Sabah'tan Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre oyuncu Hakan Yılmaz ile eşi Elif Yılmaz, 6 Aralık 2017'de Etiler'deki bir otelin lobisinde saldırıya uğradı. Yılmaz ve eşi, kendilerini darp ettiği iddia edilen kişilerle ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da sanıklar Denizhan Vural, Erdal Gökçe ve Mazhar Algül hakkında hakaret, basit yaralama ve tehdit suçlarından ayrı ayrı 2 yıldan 5 yıl 6'şar aya kadar hapis istemiyle dava açtı.

MÜTALAA AÇIKLANDI

Davaya ilişkin İstanbul 50. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya sanıklar katılmazken, müşteki Yılmaz çiftinin avukatı İbrahim Yurttepe duruşmada yer aldı. Duruşma savcısı, üç sanık için mütalaasını açıkladı. Mütalaada, sanık Mazhar Algül'ün Hakan Yılmaz'a karşı kasten yaralama suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapis ile cezalandırılması talep edildi. Sanık Erdal Gökçe'nin ise Hakan Yılmaz ve eşine karşı hakaret ve tehdit suçlarından 2 yıl 9 aydan 7 yıl 4 aya kadar hapsi istenirken, Denizhan Vural için kasten yaralama, hakaret ve tehdit suçlarından 3 yıl 7 aydan 9 yıl 10 aya kadar hapis ile cezalandırılması talep edildi.

Ünlü oyuncu ve eşine saldırmışlardı! Flaş gelişme

'ÜST SINIRDAN CEZA İSTİYORUZ'

Hakan Yılmaz'ın avukatı Yurttepe, "İnsanların gözleri önünde müvekkilim ve eşine saldırmışlardır. Saldırıyı başlatan kişi Denizhan Vural ve diğer sanıklar suça meyillilerdir. Bu yüzden üst sınırdan ceza verilmesini talep ediyoruz" ifadesini kullandı. Mahkeme heyeti sanıkların mütalaaya karşı savunma hazırlamaları için süre vererek duruşmayı erteledi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin