Ünlü oyuncu 'Ulan İstanbul'a konuk oluyor

Popüler dizi ünlü oyuncuyu ağırlayacak.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncu 'Ulan İstanbul'a konuk oluyor

Kanal D’nin başrollerini, Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Salih Bademci, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım, Caner Özyurtlu, Alptekin Serdengeçti, Zeynep Kankonde, Beyti Engin, Gökhan Niğdeli, Bahadır Hakim, Ayta Sözeri, Can Bartu Aslan ve Zihni Göktay’ın paylaştıkları dizisi 'Ulan İstanbul'un  yeni bölümünde çete, sahte bal işine giriyor. Bölümün sürpriz konuk oyuncusu ise Fırat Tanış olacak.



Sahn-Li’ye sahte bal satıldığını fark eden ekip, hemen duruma müdahale etmeye karar verir. 'İsfendiyar Kapusuz' isimli dolandırıcıyı dolandırmak için Kandemir ve çetesi sahte bal işine girer. Halkın sağlığını yıllardır tehdit eden sahtekar İsfendiyar’a kendi üretimleri olan 'Baldız Baldan Tatlıdır' ballarını satma görevi de Karlos ile Yaren’e düşer. İkili, kılık değiştirerek hem balları satmaya hem de başlarındaki büyük beladan kurtulmaya çalışırlar.



Pazartesi akşamı ekrana gelecek dizinin bu yeni bölümünde, usta oyuncu Fırat Tanış da; sahtekar İsfendiyar Kapusuz karakterini canlandıracak.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin