Ünlü oyuncu rockçı oldu

“46-Glam Rock Edition”a kapak olan bu ünlüyü tanıdınız mı?

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncu rockçı oldu

Mehmet Turgut’un hayat verdiği, fotoğraf kültür dergisi 46; üçüncü yaşını, sevilen oyuncu Wilma Elles’in kapak olduğu “Glam Rock Editionla kutluyor. Elles’in yanı sıra, Serhat Teoman, Seçkin Piriler, Jay Jay Johanson, Onur Şenay, Ezgi Bakışkan, Leyla Bilginel ve Karin Park’ın konuk olduğu “46-Glam Rock Edition”; 16 Mart Cumartesi gününden itibaren İstanbul’da raflarda.



46’nın yeni sayısına sürpriz ünlüler hayat veriyor. “46-Glam Rock Edition” kapağında glam rock ruhunu yansıtan fotoğrafıyla Wilma Elles okuyucuları karşılarken; yeni sayıda Seçkin Piriler, Guns’n Roses grubunun efsane solisti Axl Rose’u, Serhat Teoman ise glam rock müziğin duayeni David Bowie’yi canlandırdı. Onur Şenay, Ezgi Bakışkan ve Leyla Bilginel de “46-Glam Rock Edition” için çok özel karakterlere büründü. Yarım yüzyıllık tarihi ile efsane Türk rock grubu Whisky’nin de konuk olduğu “46-Glam Rock Edition”ın yabancı konukları da Jay Jay Johanson ve Karin Park. Her biri, sanatının karanlığıyla yaşayan isimleri ağırlayan “Karanlık Uğraşlar” bölümünün konuğu ise Kaan Çakır oldu.



Wilma Elles; “Bedenlerimizde, kalplerimizde hep müzik var. Bir ritim çalıyor kalbimiz. Denizin dalgaları, rüzgar ve yağmur... Hepsi müzik! Sanırım müziğin içinde evrendeki bütün kurallar var.” diyor ve dünyadaki filmlere, müziklere, fotoğraflara, en önemlisi düşüncelere yolculuk etmemizi sağlayan internetin, bu kuşağın en büyük şansı olduğunu vurguluyor. Kendisine büyük bir özgürlük sağladığı için oyunculuğu seçtiğini belirten Elles; aşk hakkında ise “Aşk su içmekten bile daha önemli benim için!” diyor.



“46-Glam Rock Edition” için David Bowie olan oyuncu Serhat Teoman; gerek müziği, gerek aykırı ve provokatör tercihleri, gerekse yaşam duruşuyla Lady Gaga, George Michael, Madonna gibi starlara ilham veren Bowie’yi canlandırmanın kendisi için heyecan verici ve bambaşka bir tecrübe olduğunu söylüyor. Serhat Teoman; özlem duyulan 70’li, 80’li, 90’lı yıllarla ilgili “Geçmişin asi romantizmi öldü.” diyor ve devam ediyor: “2000'li yıllar sanal yaşam çağı. Teknoloji takip edilemez bir hızla ilerliyor, hayat neredeyse bambaşka yeni bir kapital sistem içinde insanları bencilleştiriyor, internet hızında koşturuyoruz, her şeye ulaşmak çok kolay, mekanik, köşeli, programlı, bir o kadar dağınık zamanlardayız. Sanat da yaşamdan beslendiği için kabuk değiştirdi. Özlenen şey o yıllardan ziyade o yılların dar alanlarda yaşanan sıcaklığı ve naifliği bence.”



Uzun bir aradan sonra 46 sayfalarında poz veren Seçkin Piriler ise; rock ve alternatif rock müzik dinleyicisi olduğunu söyleyip Guns’n Roses solisti Axl Rose’u canlandırmasının heyecanını şöyle anlatıyor: “Axl ile tanışabileceğim aklıma gelirdi de, canlandırabileceğim hiç gelmezdi!” Kariyeri boyunca karşılaştığı önyargılar nedeniyle yanlış değerlendirildiğini ve olduğundan farklı gösterildiğini anlatan Piriler; artık kendini anlatabileceği düzgün bir projede yer alarak insanlara kendisini, bilinmeyen yönleriyle tanıştırmak istediğini belirtiyor. 



“46-Glam Rock Edition”; 16 Mart Cumartesi günü İstanbul’da, 21 Mart Perşembe gününden itibaren ise tüm Anadolu’da raflarda olacak. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin