Ünlü oyuncu Özlem Güveli Türker isyan etti: İntikam almak istiyor

Fazladan ödeme yaptığını ileri sürerek kendisine dava açan İbrahim Türker’e cevap veren Özlem Güveli Türker, “Ben devlet memuruyum. Kendisi ise deri ticareti yapan şirketin sahibidir.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncu Özlem Güveli Türker isyan etti: İntikam almak istiyor

Çok sayıda gayrimenkulleri, kira gelirleri, teknesi vardır. Fazladan ödeme yapmamasına rağmen intikam amaçlı böyle bir yola başvurdu. Dava reddedilsin” dedi.



Devlet Tiyatrosu sanatçısı ve dizi oyuncusu Özlem Güveli ile işadamı İbrahim Türker 2002 yılında hayatlarını birleştirdi. Bu evlilikten 2004 yılında bir çocukları olan çiftin birlikteliği, ünlü oyuncunun şiddet gördüğü nedeniyle açtığı boşanma davasıyla son buldu. Mahkeme çocuğun tüm masraflarının baba tarafından karşılanmasına ve aylık 5 bin lira tedbir nafakası ödemesine karar verdi. Çocuğun eğitim masraflarının ödenmesi sırasında sevhen fazladan ödeme yaptığını ileri süren İbrahim Türker, bu paranın tahsili için Özlem Güveli'ye icra takibi başlattı.



“İNTİKAM ALMA AMAÇLI HAREKET EDİLDİ”



Ünlü oyuncu ise avukatı aracılığıyla mahkemeye verdiği cevap dilekçesinde, çocuklarının özel okula gitmesinin yanı sıra, “dikkat eksikliği”, “özel öğrenme güçlü” gibi rahatsızlıklarının nedeniyle aldığı özel dersler ve tedavisinin masraflarını yükselttiğini belirtti. 5 bin TL nafakanın yetmediği gibi kendisinin de oğlunun masraflarını karşılamak için para eklediğini belirten Özlem Güveli, eski eşinin fazladan bir ödeme yapmadığını, kötü niyetli ve intikam amacıyla dava açtığını belirtti. Ünlü oyuncu davanın reddini istedi.



“MÜCEVHER ALIVERİŞİNİ ÇOCUĞA MASRAF EDİYOR”



İbrahim Türker, boşanma aşamasında oğullarının masraflarını karşılamadığı gerekçesiyle Özlem Güveli Türker’in hakkında başlattığı 50 bin TL’lik icra takibine itiraz etmiş, ünlü oyuncunun “mücevher alışverişini bile çocuğa fatura ediyor” iddiasında bulunmuştu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin