Ünlü oyuncu Özge Özder yaralı köpeğin hayatını kurtardı: Veterinerler gelmedi; gecenin üçünde Bodrum Belediyesi hemen müdahale etti

Ünlü oyuncu Özge Özder Bodrum'da gece saatlerinde eve dönerken bir trafik kazasına şahit oldu. Bir motosiklet köpeğe çarptı. Yaralanan köpeği takip eden Özder, köpeğe müdahale etmesi için veteriner aradı ancak bulamadı. Özder Bodrum Belediyesi'nden yardım istedi. Dakikalar içinde gelerek yaralı köpeğe müdahale eden Bodrum Belediyesi'ne Özder teşekkür etti. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras da Twitter'dan konuyla ilgili açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Ünlü oyuncu Özge Özder yaralı köpeğin hayatını kurtardı: Veterinerler gelmedi; gecenin üçünde Bodrum Belediyesi hemen müdahale etti

Bodrum'da bir motosiklet kazasına şahit olan ünlü oyuncu Özge Özder, Bodrum Belediyesi'nin yaralı köpeğe müdahale hızına inanamadı. Birçok veterineri aradığını ancak kimsenin yardım etmediğini söyleyen Özge Özder, yardım istediği Bodrum Belediyesi'nin hızla olay yerine gelerek yaralı köpeğe müdahalesini an be an sosyal medya hesabından paylaştı.

Özder Bodrum Belediyesi ve ekiplere teşekkür ederek, "Bir şey olduğu zaman hayvanları terk etmeyin. Belediyeyi aradığınız anda gerçekten en hızlı onlar geliyorlar" diyerek kaza anında yapılması gereken şeyleri anlattı.

Özge Özder sosyal medya hesabından yaşadıklarını şöyle anlattı: "Şu an gecenin 3'ü oldu. Eve dönerken maalesef bir motor kazasına tanıklık ettik. Bir motorlu araç köpeğe çarptı, evimize çok yakın bir yer. Köpeği takip ettik ve bulduk, çalıların arasına gizlenmiş, acısı olduğu için kaçtı.

Bir çok veterineri aradık. Niyeyse belediyenin bu kadar çabuk hareket edeceği benim aklıma gelmemişti. Bodrum Belediyesi'ni aramamızla beraber anında ekip yola çıktı, köpeğin başında bekliyoruz yarım saat uzaklıktalar.

Bir şey olduğu zaman hayvanları terk etmeyin. Bulundukları bölgenin başında bekleyip belediyeyi aradığınız anda gerçekten en hızlı onlar geliyorlar. Şu an bunu bizzat yaşadım ben, Bodrum Belediyesi'ne çok teşekkür ederim. Bir çok veterineri aradık, 24 saat açık olduğunu bildiğimiz yerleri aradık. Büyük hayal kırıklığı ya. Şu anda harcadığımız vakte üzülüyorum gerçekten. Sadece nakil aracı gelmedi, hekimle birlikte geldiler."

Bodrum Belediye Başkanı da açıklama yaptı

Öte yandan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras da, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı.

Aras, "Değerli Bodrumlular günaydın.. Hayvan sevgisi olmayan kalplerde insan sevgisinin de olmayacağına inanmış insanlar olarak bu sabah öncelikle; değerli oyuncumuz @ozzgeozder
'e teşekkür etmek istiyorum. Gecenin saat üçünde bir aracın çarptığı köpeğin hayatını kurtarmak için bize ulaşan bu güzel insanın sayesinde ekibimiz kaza yerine hızla ulaştı ve ilk müdahaleyi yaptıktan sonra belediyemizin tam donanımlı hayvan nakil araçlarından olan bir Petbulance ile yaralı köpeğimiz tedavisinin devam edeceği kliniğimize ulaştırıldı. Bu olayda hepimizi mutlu eden, gururlandıran gayretleri için, Veterinerlik İşleri Müdürlüğümüzün altın kalpli ekibine de teşekkür ediyorum, iyi ki varlar." ifadelerini kullandı.

 

 

Kaynak: Medyatava Özel
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin