Ünlü oyuncu Osman Cavcı şimdi ne yapıyor?

Birçok sinema filminde ve dizide rol alan ünlü oyuncu Osman Cavcı, uzun zamandır gözlerden uzak kalmıştı. Sayım Çınar, telefonla ulaştığı Cavcı ile yeni projelerini konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncu Osman Cavcı şimdi ne yapıyor?

Hürriyet Gazetesi yazarı Sayım Çınar, "Hababam Sınıfı Güle Güle" filmiyle tanıdığımız oyuncu Osman Cavcı'nın şimdilerde ne yaptığını yazdı.

Cavcı ile telefonda görüştüğünü aktaran Çınar, Cavcı'nın Ege'ye taşındığını söyledi.

"Uzun süredir görüşemediğim oyuncu arkadaşım Osman Cavcı’yla geçtiğimiz günlerde telefonda konuştuk. Hayatındaki değişimlere şaşırmadım desem yalan olur" diyen Çınar, Cavcı'nın şu ifadeleri kullandığını aktardı:

"İstanbul’dan taşındım. Ege güzel Ege! Foça’da, denize tepeden bakıyordum ama sonra sıkıldım. Oyunculuğu bırakmış gibi hissettim ama İstanbul’a dönmeyi aklımdan geçirmedim. İzmir’e geldim. Bir tiyatro kursu açayım dedim, sabah bir kalktım benim sokakta 20 tane tiyatro kursu veren yer var. Antika, eski toplamaya başladım. Sonra ‘Son Yeşilçamlı’ diye tek kişilik bir teatral gösteri hazırladım ve seyirci karşısına çıktım. Şimdi YouTube kanalıma ‘Uyan da Balığa Çıkalım’ adlı bir sitcom yazıp oynayıp yönetiyorum.17 bölüm çektik, devam. Bence televizyon bitti, yakında sinema salonları da bitecek. Herkes artık cep telefonundan film izliyor. Ben de yeni mecrada yerimi hazırladım."

Sayım Çınar'ın yazısını okumak için TIKLAYIN

Ünlü oyuncu Osman Cavcı şimdi ne yapıyor?
Osman Cavcı

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin