Ünlü oyuncu nişanladı!

Gizem Karaca ve Kemal Ekmekçi, evlilik yolunda ilk adımı attı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncu nişanladı!

Ünlü oyuncu Gizem Karaca yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu iş adamı Kemal Ekmekçi ile nişanlanarak, evlilik yolunda ilk adımı atmış oldu.



Ünlü oyuncu nişanladı!



Gizem Karaca ve Kemal Ekmekçi çifti evlilik yolunda ilk ciddi adımı atarak nişanlandı. Yeniköy'de bir mekanda düzenlenen törene çiftin ailesi ve yakın dostları katıldı. Nişandan renkli fotoğraflar sosyal medyada yayınlandı.



Gizem Karaca, geçtiğimiz yaz Kemal Ekmekçi'den evlilik teklifi almış ve "Evet" yanıtını vermişti. Çiftin kız isteme töreni de gündeme oturmuş, Karaca'nın söz gecesi ile ilgili tuzlu kahveyi hazırlama anı ve kahveye karabiber atması, yüzüklerin takılması ve söz hatırası fotoğraf çekimleri gibi tüm anlar oyuncunun Instagram fan sayfası tarafında sosyal medyada paylaşılmıştı.



Düğün Eylül'de Bodrum'da



Evlilik için ilk adımı attıklarını söyleyen ikili, “Umarız Allah tamamına erdirir. Eylül ayında Bodrum’da 800 kişinin katılacağı bir düğün töreni yaparak dünyaevine gireceğiz. Sahil kenarında, davetlilerin gün batımını izleyebileceği bir mekanda nikah masasına oturacağız. Gelen misafirlerin tüm ulaşım ve konaklama ücretlerini karşılayacağız” dedi.



Ünlü oyuncu nişanladı! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin