Ünlü oyuncu Mert Fırat'ın akrabaları enkaz altında kaldı

Türkiye'ye felaketi yaşatan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık depremlerin ardından oyuncu Mert Fırat, afet bölgesindeki vatandaşlar için harekete geçti. "Benim de akrabalarım göçük altında" diyen oyuncu, depremzedelere ulaştırılmak üzere yardım kolisi hazırladı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncu Mert Fırat'ın akrabaları enkaz altında kaldı

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem saati 04.17 olarak kaydedildi. Bölgede saat 13.24'te 7.6 büyüklüğünde ikinci bir büyük deprem daha oldu. Deprem 10 ilde birden şiddetli şekilde hissedildi.

Birçok kişi depremzedelere yardım etmek için harekete geçti. Televizyon ve sanat dünyasından ünlüler de afet bölgesindeki vatandaşlara yardım eli uzattı. Bu isimleren biri de Mert Fırat oldu. Oyuncu, enkazdan kurtulanlara ulaştırılmak üzere yardım kolileri hazırladı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mert Fırat (@mert_firat)'in paylaştığı bir gönderi

'AFET HABERİNİ ALDIĞIMIZDA YOLA ÇIKTIK'

Baba tarafından Hataylı olan ünlü oyuncu, yardım malzemelerinin paketlendiği anları sosyal medya hesabından paylaşıp, şu ifadeleri kullandı:

"Aynı acıları paylaştığımız şu günlerde verdiğiniz destek çok değerli. Maalesef hepimizin yakınları farklı illerde depremden etkilendi. Kimi bulunduğu illerden, kimi afet bölgesinden destek vermeye çalışıyor. Afet haberini aldığımızda yola çıktık. Benim de akrabalarım göçük altında ve bizler de buradaki herkesle birlikte mücadele veriyoruz. Koordinasyon ve operasyon yaparken, yardımın doğru ve güvenilir bir şekilde ulaşmasını sağlamak hedefindeyiz. Lütfen destek ve gönüllü çalışmalarınızı esirgemeyin. Sizler bizim enerji kaynağımızsınız. Her birinizin derdi bizim de derdimiz. Gücümüz ve kuvvetimiz hiç tükenmesin!"

'DESTEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ'

Mert Fırat, "Bugün DasDas’ta bizlerle olup, bölgeden gelen ihtiyaçlar doğrultusunda hazırlanan ihtiyaç listelerini karşılamada ve paketlemede desteği geçen herkese çok teşekkür ederiz" açıklamasını yaptı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin