Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'dan eşi Başak Dizer'in paylaşımına romantik yorum

Kıvanç Tatlıtuğ, modacı Başak Dizer ile altı yıl önce nikah masasına oturmuştu. Bebek müjdesiyle sevenlerini heyecanlandıran Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çifti, oğulları Kurt Efe'yi geçtiğimiz aylarda kucaklarına almıştı. Tatlıtuğ, son olarak eşi Başak Dizer'in sosyal medyada paylaştığı fotoğrafa yazdığı yorumla gündeme geldi.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'dan eşi Başak Dizer'in paylaşımına romantik yorum

Altı yıl önce dünyaevine giren magazin dünyasının gözde çiftlerinden Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, yedi ay önce oğulları Kurt Efe'ye kavuşmuştu. Çocuklarını gözlerden uzak büyüten ünlü çift, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oluyor.

Şimdilerde ailesi ile İtalya'da tatil yapan Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe ile yeni bir fotoğrafını 4 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yayınlamıştı. Hayranları, yakışıklı oyuncuya; "Abi bu kadar mükemmel olmak zorunda değilsin be, haksızlık bu", "Baba oğul çok tatlılar ya" ve "Babalık çok yakıştı sana Kıvanç bey" gibi yorumlar yapmıştı.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'dan eşi Başak Dizer'in paylaşımına romantik yorum

'DURMADAN SENİ KONUŞABİLİRİM'

Başak Dizer, son olarak eşine verdiği pozları "Milan'da bir gece" notuyla Instagram hesabından paylaştı. Dizer'in paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni alırken Tatlıtuğ'un yaptığı yorum dikkat çekti. Her fırsatta eşine olan aşkını dile getiren oyuncu, paylaşıma sessiz kalamayarak "Durmadan seni konuşabilirim" dedi. Tatlıtuğ'un yorumu da binlerce beğeni aldı.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'dan eşi Başak Dizer'in paylaşımına romantik yorum - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin