Ünlü oyuncu hapis cezasına çarptırıldı! Evini bile satan Burak Sergen, nafakayı ödeyemediğini söyledi

Sadakatsiz dizisiyle son olarak ekrana gelen Burak Sergen, 2018 yılında anlaşmalı olarak boşandığı Işıl Sergen'in istediği nafakayı ödeyemediği için üç ay hapis cezasına çarptırıldığını söyledi. Sergen nafakayı ödemek için mallarına haciz konduğunu hatta evini sattığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncu hapis cezasına çarptırıldı! Evini bile satan Burak Sergen, nafakayı ödeyemediğini söyledi

Sadakatsiz dizisinde Haluk Güçlü karakterine hayat veren Burak Sergen, 2018 yılında anlaşmalı olarak boşandığı Işıl Sergen'in istediği nafakayı ödeyemediği için üç ay hapis cezasına çarptırıldığını söyledi. Sergen nafakayı ödemek için mallarına haciz konduğunu hatta evini sattığını açıkladı.

Son olarak Sadakatsiz dizisiyle ekrana gelen oyuncu Burak Sergen, meslektaşı Işıl Sergen ile 2018'de tek celsede boşanmıştı.

Nafaka ödemeyi kabul eden oyuncu, 14 yaşındaki oğlu ve eski eşine Ulus'taki evini tahsis etmişti.

Ünlü oyuncu hapis cezasına çarptırıldı! Evini bile satan Burak Sergen, nafakayı ödeyemediğini söyledi

Geçtiğimiz gün nafaka davası için mahkemeye giden Sergen, yaşanan nafaka davası ile ilgili gazetecilere bir açıklama yaptı. Mağdur olduğunu söyleyen Sergen, "Bir ev, üç araba, Ankara'da annemin bir evi ve geçtiğimiz aylarda kaybettiğim 5 kardeşe bölünmüş babamın bir evinin parasının haczi çocuğuma ve eşine verildi. Eğitim, spor giderleri, spor giderleri, tatil giderleri... Bunların hepsini ben ödüyordum. Ben 18 bin TL nafaka karşılığında anlaştım. Çocuğumun üstün şartlarda olmasını istediğim için onayladım ve hep yaptım" dedi.

"70 BİN TL İSTEDİ"

"Protokol'e göre nafaka bir sene sonra artıyor" diye konuşan Burak Sergen, "Eğitim konusunda anlaşamadık. 1 sene içerisinde 3 okul değiştirtip sınıfta bıraktırdı. Çocuk kaldı. Bu eğitimde anlaşmazlık. Bana sorulmadan kafasına göre hareket ediyor ve bilgi vermiyor, sonrasında öğreniyorum. Nafaka yükseleceği zaman da anlaşamadık. 18 binden 25'e çıkarıp anlaşmak istedik. 70 bin TL talepte bulundu. Biz bu parayı ödeyemiyoruz. Ben bu yüzden 3 ay hapis cezasına çarptırıldım. Ceza'nın itiraz süresini bekliyoruz şu an" dedi. 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin