Ünlü oyuncu Erkan Bektaş, Gülperi'de!

Gülperi'de dengeler değişiyor.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncu Erkan Bektaş, Gülperi'de!

Yapımını Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği, başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı 'Gülperi' dizisinin kadrosuna sevilen oyuncu Erkan Bektaş dahil oldu. Dizide Bektaş'ın canlandıracağı rol tüm dengelerin değişmesine neden olacak.



Umutsuz Ev Kadınları, Aşk ve Ceza, Ihlamurlar Altında ve Muhteşem Yüzyıl gibi unutulmaz yapımlarda rol alan ekranların sevilen yüzü, son olarak rol aldığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ardından Gülperi ile ekranlara geri dönüyor. Dizide Erkan Bektaş, Gülperi'nin yıllar önce öldü bildiği eski kocası Eyüp Taşkın'ı canlandıracak. Yakup Taşkın'ın yıllar önce çevirdiği gizli kapaklı bir oyunla ortadan kaybolan Eyüp Taşkın'ın intikam için geri dönüşü dizide tüm dengeleri alt üst edecek.



Dizinin yeni bölümünde yıllar sonra çocuklarına kavuşacak olan Eyüp'ün gelişi çocuklarını sevince boğarken Gülperi'nin köşeye sıkışmasına neden olacak. Yakup Taşkın'ın ise oğlunun dönüşüyle yaşayacağı sürpriz gelişmeler dizinin merakla beklenen yeni bölümünde ortaya çıkacak.



Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın'ın üstlendiği Gülperi yeni bölümüyle Cuma günü saat 20:00'da Show TV'de ekrana gelecek.



Ünlü oyuncu Erkan Bektaş, Gülperi'de!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin