Ünlü oyuncu altı yıllık cinsel perhizinin sona erdiğini duyurdu

Geçen ayın son günlerinde, üçüncü kocasından boşandıktan sonra hiç kimseyle flört etmediğini, romantik ilişki yaşamadığını söyleyen ünlü oyuncudan yeni bir açıklama geldi. Kendi sohbet programında "Cinsel perhizdeyim" diyen oyuncu, aradan sadece iki hafta geçtikten sonra yine ünlü bir meslektaşını konuk ettiği kendi programında artık hayatında biri olduğunu söyledi. Fakat o kişinin kim olduğunu açıklamadı. Sadece "geçmişinden biri " olduğunu söylemekle yetindi.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncu altı yıllık cinsel perhizinin sona erdiğini duyurdu

Kendi sohbet programında "Cinsel perhizdeyim" diyen oyuncu, aradan sadece iki hafta geçtikten sonra yine ünlü bir meslektaşını konuk ettiği kendi programında artık hayatında biri olduğunu söyledi. Fakat o kişinin kim olduğunu açıklamadı. Sadece "geçmişinden biri " olduğunu söylemekle yetindi.

HAYATINDAKİ DEĞİŞİKLİĞİ İTİRAF ETTİ

Küçücük yaşta rol aldığı, Steven Spielberg imzalı E.T adlı filme şöhreti bulan, sonra da çok çalkantılı bir hayat sürdüren 47 yaşındaki Drew Barrymore sonunda yalnızlığına son verdiğini açıkladı. İki çocuk annesi Barrymore, yine kendi programında hayatındaki bu değişikliği itiraf etti.

ÖNCE SESSİZ KALDI, SONRA İTİRAF ETTİ

Barrymore, kendi adını taşıyan programında meslektaşı Whoopi Golderg'i konuk etti. Konu dönüp dolaşıp gönül ilişkilerine geldi. Sonunda Goldberg "Son görüştüğümüzde hayatında biri yoktu. İkimiz de bekârdık. Kimseyle görüşmüyordun. Şimdi hayatında biri var mı?" dedi. İşte bu sorunun ardından Barrymore'un itirafı geldi. Kısa bir süre sessiz kalan Barrymore, meslektaşının bu sorusuna "evet" diye yanıt verdi. Barrymore, flört ettiği kişinin kim olduğunu söylemedi. Fakat geçmişten tanıdığı biri olduğunu söyleyerek küçük bir ipucu vardı. Zaten önceden tanıdığı bir olmasaydı böyle bir girişimde asla bulunmayacağını sözlerine ekledi.

Ünlü oyuncu altı yıllık cinsel perhizinin sona erdiğini duyurdu

Etiketler Steven Spielberg
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin