Ünlü manken, çizgi filme ses verecek!

Yakında iki tiyatro oyunu ile sahneye çıkacak olan manken, bir çizgi filmde seslendirme de yapacak.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü manken, çizgi filme ses verecek!

Akşam'dan Mezin Dedeyi'nin röportajı:



Deniz Akkaya, her dönem beğenilen bir kadın. Dün de böyleydi, yarın da böyle olacak. Güzelliğinin dışında başka bir şey var onda. Ayakları sıkı sıkı basıyor yere. Çocuğunun babasına açtığı dava, röportaj yaptığım gün sonuçlandı. Ne oldu diyorum. “Görüşme zamanları kısıtlandı” diyor ve ekliyor… “Efe bana çok büyük hatalar yaptı. Çocuğuna hatalar yaptı veya yapmadı bunu tartışamam. Ben artık şuna inanıyorum; bir insanın size yaptığından çok etkileniyorsanız, çok üzülüyorsanız, ağlıyorsanız, o kişiye yüklediğiniz, aslında var olmayan donelerle ilgili. Hayır, o değişmeyecek. O yüzden, ben artık herkesi olduğu gibi kabul ediyorum” diyor. Yakında iki tiyatro oyunu ile sahneye çıkacak olan Deniz, bir çizgi filmde seslendirme de yapacak…



Bebek tekstili ürünleri satan bir internet mağazan var. İşler nasıl gidiyor?

Çok iyi. Gelecek artık internette, bu yüzden internetteki mağazama daha çok önem veriyorum. Ayrıca, kadın tekstili üzerine de bir marka kurdum. 



Başarı elde etmişsin. Oysa ticaret farklı...

Ben hayatım boyunca hep riskli işlerde yer aldım. O yüzden adrenalin duygusu bana çok uzak değil; ama onun dışında ticarette doğru dengeleri öğrendim. 



Kadınlar daha mı şanslı ticaret hayatında?

Her isteyen ticaret yapabilir. Türkiye’nin her yerinde kendi göz nuruyla yaptıkları şeyleri satarak ailesine yardım etmeye çalışan kadınlarla tanıştım. Ben biraz daha şanslıyım ki sesimi duyurma imkânım var.  



KİMSEYE BORCUM YOK



Özel hayatında nasılsın? 

Duygularına göre hareket eden bir kadınım. Çok yıldız haritama göre yaşayamam. Biz duyguları için yaşayan hesapsız kitapsız karakterleriz. 36 yaşındayım; bu yaşımda 20 yaşımdan daha iyi gözükmemin sebebi artık hiç kimseye borcum olmadığını fark etmemdir.



Hep beğenildi Deniz Akkaya

Bunu söylemen beni çok mutlu etti. Hepimiz kadınız, hepimiz beğenilmek istiyoruz. Ne kadar güç sahibi olursak olalım, beğenilmek ve sevilmek güzel şeyler. İlişkide siz sürekli verici tarafsanız oturup bunun muhakemesini yapmalısınız. Yapmıyorsanız ve hâlâ peşinden gidiyorsanız o acıdan besleniyorsunuz demektir.



BAZILARI SÜRÜNMEKTEN ZEVK ALIR



Acıdan beslenir mi insan?

Bazısı sürünmekten, o acıyı çekmekten keyif alır. Farkında değildir acı çektiğinin, onunla besleniyordur. Ben acıdan beslenen biri değilim. O yüzden sevgi verdiğim insan beni el üstünde tutmuyorsa; ben ona kral gibi davranırken o bana kraliçe gibi davranmıyorsa, tokalaşır yollarımızı ayırırız. 



Röportajın tamamını okumak için tıklayınız. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin